€ 1.775 van € 2.000 opgehaald

 89%
86 donaties in 9 maanden

Help mee aan de eindexpositie van Fotovakschool Amsterdam!

€ 1.775 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Wij zijn studenten van de Fotovakschool in Amsterdam, we zijn druk bezig met de laatste loodjes van ons eerste jaar "Toegepaste fotografie en beeldcommunicatie". Bij dit eerste jaar hoort natuurlijk ook een grote eindopdracht, bij deze opdracht gaan wij een expositie organiseren. In deze expositie zullen we meerdere werken van alle eerstejaars studenten laten zien waaronder onze zelfportretten. 

Voor het organiseren van deze expositie hebben wij wel alle hulp nodig die we kunnen krijgen, dus vragen wij deze nu aan jullie en zullen wij daar ook zeker dankbaar voor zijn. 

Uw donaties zullen zeer nuttig gebruikt worden! Voor onder andere de locatie die gehuurd moet worden, de inrichting en de catering.

Iedere bijdrage die u kunt leveren is van harte welkom, en jullie zijn natuurlijk allemaal van harte welkom op de expositie die in eind juni plaats zal vinden. Zodra hierover meer details beschikbaar zijn, krijgt u het allemaal te horen, voor nu willen wij u alvast van harte bedanken en hopelijk tot bij de expositie! 

De eerstejaars van de Fotovakschool Amsterdam.

Over de campagne
Beheerder:
Jennifer
Gestart op:
7 May 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie