€ 2.500 van € 5.500 opgehaald

 46%
74 donaties in 4 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Steun inspirerend muziekproject voor (kwetsbare) ouderen

€ 2.500 van € 5.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Mede door het toenemend aantal ouderen in Nederland, neemt ook de vraag toe hoe we deze doelgroep, fysiek en mentaal, zo gezond mogelijk houden. Volgens verschillende wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat vooral muziek een positief effect heeft op de gezondheid van ouderen. Het Grijze Koppen Orkest van Fort van de Verbeelding draagt hier in grote mate aan bij. In zorgcentra en op buurtlocaties in heel Nederland spelen (kwetsbare) ouderen op zelf ontworpen laagdrempelige instrumenten. Fort van de Verbeelding zet ze op met als doel dat ze langjarig blijven bestaan.

Het Grijze Koppen Orkest zorgt voor verbinding, plezier, leerzame momenten, inspiratie en het kunnen uiten van emoties. Iets wat deze doelgroep, maar ook hun dierbaren, zorg-, welzijns en wijkprofessionals op dit moment meer dan nodig hebben. Wekelijks worden repetities gehouden onder leiding van bevlogen dirigenten en wordt er toegewerkt naar een eindconcert. Bij een eindconcert zijn ook kinderen, professionele- en amateur muzikanten uit de buurt aanwezig.

De crowdfunding is opgezet om geld op te halen voor doorontwikkeling van het huidige instrumentarium van het Grijze Koppen Orkest. Een nieuw instrument zal nog meer diversiteit brengen binnen de mogelijkheden die het Grijze Koppen Orkest biedt. Zo kunnen er met het nieuwe instrument zowel nieuwe geluiden als bewegingen gemaakt worden. Elke bijdrage kan al een verschil maken voor deze kwetsbare doelgroep.

Klik hier voor de video ''Grijze Koppen Orkest - Daar bij de waterkant Remix''

Hartelijk dank!

€0,- tot €25,-
Vrijkaart voor een repetitie

€25,- tot €50,-
Vrijkaart voor een repetitie & eindconcert      

€50,- tot €100,-
Vrijkaart repetitie, eindconcert & muziek-eitje met GKO logo     

€100,- tot €200,-
Vrijkaart repetitie, eindconcert, concert Tivoli Vredenburg Grijze Koppen Orkesten  & muziek-eitje met GKO logo

€200,- tot €500,-   
Vrijkaart repetitie, eindconcert, concert Tivoli Vredenburg Grijze Koppen Orkesten, muziek-eitje & het nieuwe instrument voor het Grijze Koppen Orkest





Over de campagne
Beheerder:
Marielle Jakobs
Gestart op:
24 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie