€ 6.430 van € 8.800 opgehaald

 74%
255 donaties in 4 jaren

EEN NIEUWE ELEKTRISCH AANGEDREVEN ROLSTOEL EN FIETS VOOR SAM!

€ 6.430 van € 8.800 opgehaald
het verhaal

Wij zijn de klasgenoten van Sam Maas (13). Wij zitten in de brugklas van het Rythovius college in Eersel. Wij willen jullie hulp vragen, zodat Sam een elektrische rolstoel en fiets kan kopen.

Sam heeft celebrale parese en CVI, hierdoor kan hij minder goed bewegen, zien en schrijven. Ook kan hij dus niet met ons sporten en leuke dingen doen. Daarom zou het erg fijn zijn als Sam een elektrische rolstoel en fiets kan gebruiken. Nu moeten wij Sam van lokaal naar lokaal duwen en is hij erg afhankelijk van ons, maar met een zo’n rolstoel kan hij zelf rijden. Helaas voor Sam is dat best prijzig.

Sam Maas: ‘ Ik heb een rolstoel voor langere afstanden, maar deze is niet elektrisch aangedreven hierdoor word ik snel moe in mijn armen. En als we gaan fietsen moet mama of papa me terug naar huis trekken, omdat ik te moe ben om terug te fietsen. Het kost nu veel kracht om bijna alles te doen wat mijn klasgenoten ook doen. Daarom zou ik graag een elektrisch aangedreven fiets en een elektrisch aangedreven rolstoel hebben. Het is moeilijk om zo’n ding te krijgen daar heb ik veel geld voor nodig. Daarom zijn we een crowdfunding campagne begonnen.’

Wij willen hem graag helpen en zouden het fijn vinden als u ook wilt helpen! Daarom zou een donatie heel fijn zijn! Kleine bedragen helpen ook.

Groetjes,

de klasgenoten van Sam Maas uit 1m2, Rythovius college, Eersel


Over de campagne
Beheerder:
Sam Maas
Gestart op:
19 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie