€ 115 van € 10.000 opgehaald

 2%
4 donaties in 1 jaar

Into the darkness - Film

€ 115 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Hallo allemaal!

Mijn naam is Stefan Tieben, 27 jaar en woonachtig in Groningen. Enkele jaren geleden, hebben we een eigen Bond-film gemaakt, genaamd No Mercy. Dit was destijds met de acteurs van opleiding Kunstmultimedia Noorderpoort in Groningen. Het laatste deel, Into the darkness,  moet nog gemaakt worden.

Ik ben al jaren fan van de James bond films en ik vind films maken te gek! Daarom bedachten we om een eigen Bondfilm te maken. De personages zijn hetzelfde, echter is het verhaal in geheel eigen stijl gemaakt. Zie hieronder de trailer van No Mercy, die in 2012 is gemaakt, geregisseerd door Rick Lammers

https://www.youtube.com/watch?v=fHfoNdom8Po

Samen met Rick Penders, maken we films van kwaliteit! Het budget van No mercy, hebben we destijds zelf bij elkaar gespaard. Nu willen we heel graag, na 6 jaar, nog 1 laatste film maken. Into the darkness is de titel.  

Deze film zal de laatste zijn. Om nog 1 keer alles uit de kast te willen halen, hebben wij daarom een groter budget nodig. Met deze film willen wij het beste neerzetten wat mogelijk is voor ons. Denk daarbij aan de beste materialen, een hoog beeld kwaliteit, het beste geluid en de mooiste effecten. Daarnaast willen we filmen in het buitenland.

Kort het verhaal

MI6 is bezig met een reorganisatie. Stefan bond, is 2 jaar geleden overleden. Echter, dat denkt MI6. Stefan bevind zich namelijk in Frankrijk.. Ontsnapt uit het bestaan als geheim agent, word Bond plots geconfronteerd met een mysterieuze organisatie die hem op het spoor weet te komen. De dood van zijn vrouw, heeft hij nooit verwerkt, en een wraakplan, ligt al jaren op de loer. Wie is deze organisatie? En zal M, voormalige bazin die verantwoordelijk is op de dood van Bond`s vrouw, een aanslag zien aankomen? Daarnaast weet nog iemand, dat Bond nog leeft...

Donatie

Voor iedere donatie zijn wij u heel erg dankbaar! De film word overigens eenmalig in de bioscoop van Smoky Stadskanaal vertoond. Daarnaast hopen wij de film in meer bioscopen te kunnen vertonen.

Elke donatie komt in de aftiteling van de film te staan. Bent u een bedrijf? Dan zal het bedrijfslogo worden vertoond. Daarnaast ligt er voor iedere donatie, ligt alvast een bioscoopkaartje klaar!

Wij hopen deze droom werkelijkheid te laten worden! Dankzij uw hulp, is dat mogelijk. 


Over de campagne
Beheerder:
Stefan Tieben
Gestart op:
16 April 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie