€ 567 van € 1.000 opgehaald

 57%
21 donaties in 4 maanden

Opstartkosten van Stichting HEPPIE Seks

€ 567 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

(Stichting) HEPPIE Seks (Stichting Handicap En Promotie van Participatie Inclusie En Seksualiteit) is momenteel nog geen officiële stichting maar een initiatief van drie vrienden om iets te veranderen.

We willen het taboe doorbreken omtrent het thema: "Seksualiteit en fysiek gehandicapten". Voor ons is iedereen in de eerste plaats mens, en seksualiteit is menselijk en zou dus normaal moeten zijn. Wij vinden seksualiteit zelfs een levensbehoefte. Voor wie een fysieke beperking ook een seksuele beperking is willen wij graag hulp beschikbaar stellen: wij willen ervoor zorgen dat hiervoor ruimte en aandacht komt binnen de maatschappij.

We zitten nu nog in de opstartfase en zijn bezig met een marktonderzoek. De volgende stap is het officieel oprichten van de stichting. Naast promotie om de taboe te doorbreken zouden we uiteindelijk een fonds willen oprichten dat geld beschikbaar stelt om te voorzien in de seksuele behoefte van fysiek beperkten: waarbij de focus ligt op het behouden van zelfstandigheid, keuzevrijheid en autonomie.

Hiervoor hebben wij geld nodig om op te starten. Bijvoorbeeld al 300 euro om voor de wet een stichting op te richten, maar ook geld voor andere zaken zoals promotie materiaal, advertenties en het organiseren van evenementen.

Mensen met een fysieke beperking kunnen minder makkelijk een (seks) partner vinden, of zelfs iemand om mee te knuffelen. Terwijl ook zij behoefte hebben aan seksuele ontlading of fysiek contact. In sommige gevallen kunnen zij niet eens zichzelf seksueel ontladen. Vrijheid om hierover te praten voelen zij niet altijd, vanwege het taboe dat hierop rust. Ons initiatief en hopelijk in de toekomst onze stichting is er voor hen.

Mocht je twijfelen dan dagen wij je uit voor onze 30 dagen challenge:

30 dagen lang geen seks (dus ook niet masturberen!).

Lukt dit zonder problemen dan hoef je niet te doneren. Maar moet je eervol toegeven dat dit toch wel erg lastig was, dat je er chagrijnig van werd of minder lekker in je vel zat, dan willen we je nogmaals vragen om een kleine donatie.

Over de campagne
Beheerder:
Stichting HEPPIE Seks
Gestart op:
15 April 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie