€ 2.040 van € 2.000 opgehaald

 100%
51 donaties in 4 maanden

Gezinshereniging na 4 jaar voor Kosei (16 jaar)

€ 2.040 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Op 14 jarige leeftijd vluchtte Kosei noodgedwongen van Syrie naar Duitsland. Zijn familie: vader, moeder, 4 broertjes en 2 zusjes liet hij achter. In een vluchtelingenkamp in Griekenland ontmoette Jane deze bijzondere en dappere jongen. Helemaal alleen zonder ouders en niet wetend wat hem allemaal te wachten stond. Ondanks de taalbarriere ontstond er een bijzondere band. Jane bleef Kosei volgen en hielp hem zo ver ze kon helpen. Ze zocht hem op toen hij al lopend Hongarije had bereikt. 

Een nieuw leven opbouwen 

Na 2 maanden kwam hij uiteindelijk in Duitsland aan. Hier bouwt hij nu zijn leven op. Hij woont in een opvang voor minderjarige vluchtelingen vlak in buurt van Frankfurt waar wij hem regelmatig bezoeken. Hij gaat naar school en sprak na een aantal maanden al vloeiend Duits. Inmiddels spreek hij 3 talen! Duits, Engels en Arabisch. 

Familie 

Ondanks dat wij hem als familie beschouwen en er altijd voor hem zullen zijn is het gemis van zijn eigen familie ondragelijk voor hem. Na 2, 5 jaar allemaal procedures en aanvragen te hebben gedaan kan hij eindelijk herenigd worden met zijn familie.Ondanks dat de instanties in Duitsland hem met alles ondersteunen is de familie zelf verantwoordelijk voor de kosten van vliegtickets en Visa. 

De reis 

Wij willen de familie graag financieel ondersteunen bij deze belangrijkste reis van hun leven. Ons doel is een deel van het bedrag dat zij nodig hebben bij elkaar te funden. Zelf proberen zij het andere deel bij elkaar te krijgen. 

Het zou voor ons en Kosei veel betekenen als jullie een kleine (of grote :P ) bijdrage willen doneren. Wij kunnen niet wachten tot deze familie weer compleet is. 

 Liefs Marlon, Jane en Kosei   

Over de campagne
Beheerder:
Jane Johannes
Gestart op:
14 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie