€ 5 van € 10.000 opgehaald

 1%
1 donatie in 7 maanden

Ploggen voor een schone oceaan!

€ 5 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

Op 19 mei 2019 vindt de Mega Plogging Challenge plaats! Bij deze wedstrijd wordt er zoveel mogelijk zwerfafval verzameld op een energieke manier. Ploggen komt van het Scandinavische plogging, wat staat voor het combineren van hardlopen en het opruimen van zwerfafval. Wij (Sporten Voor je Deur) willen graag onze handen uit de mouwen steken voor het afval dat op straat wordt weggegooid. Daarbij willen wij graag met deze challenge een mooi bedrag ophalen voor de Plastic Soup Foundation. 


Waarom de Plastic Soup Foundation?

Jaarlijks produceren wij 311 miljoen ton nieuw plastic. In onze oceanen en zeeën drijft momenteel dan ook steeds meer plastic afval. Het schokkende is dat er jaarlijks zo'n 5 miljoen ton in terecht komt. Dit komt door afval wat wij op straat weggooien, visnetten die achterblijven, maar ook door het wassen van synthetische kleding. Deze verschillende soorten plastic vormen samen in de zeeën en oceanen de PLASTICSOEP. 

Door een donatie te leveren kan u ook helpen om zwerfafval tegen te gaan. Voor elke volle zak zwerfafval die wordt opgehaald tijdens de challenge kunt u een donatie doen. Wij zijn blij met een symbolische bijdrage van 5 euro per zak. U kunt zelf kiezen of u een bijdrage levert voor 1 of bijvoorbeeld 100 of zelfs duizend zakken :-).


Uiteraard bent u ook van harte welkom om mee te lopen tijdens deze Mega Plogging Challenge op zondag 19 mei van 11.00 tot 13.00 uur.
Meld je snel aan via deze Facebookpagina https://www.facebook.com/events/379884812611936/

Alle kleine beetjes helpen! 

Over de campagne
Beheerder:
Ankelien Barkman
Gestart op:
12 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie