€ 5.354 van € 40.000 opgehaald

 14%
168 donaties in 4 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help Steph naar huis & maak vervoer mogelijk

€ 5.354 van € 40.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Wil je ons helpen geld in te zamelen zodat Stephan weer naar huis kan komen en de aanschaf van een rolstoelbus mogelijk te maken? 


Op maandagavond, 31 december 2018, heeft Stephan een eenzijdig auto-ongeluk gehad. Hierbij heeft hij een complete hoge dwarslaesie opgelopen. Dit houdt in dat Stephan vanaf zijn nek is verlamd. 

Op dit moment zit hij in het Beatrixoord in Haren, waar hij aan het revalideren is. Dit gaat ongeveer nog duren tot juli 2019.

Zelf hebben wij een super leuke woning waar wij ons thuis voelen. Onze woning moet aangepast worden omdat Stephan de gehele dag door gaat brengen in zijn rolstoel. De gemeente werkt jammer genoeg niet echt mee om ons huis aan te passen, zodat Steph gewoon weer thuis kan komen. De optie wat wij hierin krijgen is om zelf de verbouwing te financieren, of om te verhuizen naar een reeds aangepaste, rolstoelvriendelijke woning. 

Ook is vervoer in een normale auto niet meer mogelijk doordat Steph rolstoel afhankelijk is.

Wij hopen op deze manier geld te kunnen inzamelen zodat we onze woning kunnen aanpassen en voor een aangepaste bus, waar hij met zijn rolstoel in vervoerd kan worden, zodat hij toch nog zijn vrijheid behoud en alles zo normaal mogelijk blijft.

We hopen dat we door jullie hulp dit kunnen realiseren. 


Liefs Stephan. 

Over de campagne
Beheerder:
Marilou Van wijk
Gestart op:
7 April 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie