€ 550 van € 6.500 opgehaald

 9%
18 donaties in 1 maand

Help ons! Reeds drie jaar bezig om mijn vrouw en kinderen Nederland te krijgen.

€ 550 van € 6.500 opgehaald
het verhaal

Donatie campagne:

Wij zijn ten einde raad! Sinds zomer 2016 zijn we bezig met een visumaanvraag bij de Belgische ambassade in Kameroen waar mijn vrouw nog woonachtig is. Zij wil graag haar schoonfamilie ontmoeten en kan dan tevens drie maand Nederlands volgen. Een mooie manier om kennis te maken met Nederland waar ik woon.


We hebben elkaar ontmoet in Kameroen waar mijn oom reeds 53 jaar werkzaam is als missionaris. Helaas heeft hij nu een behoorlijke leeftijd zodat hij weinig tot niets voor ons kan doen aldaar. Ja mijn vrouw en ik zijn in Kameroen getrouwd voor de familie, haar stam en voor de wet. De kans om samen te zijn werd ons steeds ontnomen door instanties. Niemand begrijpt waarom en wij trouwens ook niet. De ambassade komt steeds met rare eisen en besluiten. Zij ontmoedigen ons. Maar dat doet ons niets want de liefde is te sterk voor ontmoedigen.

Als je vecht voor de liefde wordt de band sterker en wij gooien het nu over een andere boeg. Mijn vrouw zit nu vier maand op school in Ghana. Daar leert ze Nederlands in drie vakken en doet bij de Nederlandse ambassade aldaar het eindexamen. In de maand mei ga ik haar helpen om Nederlands te leren in Ghana. De kosten zijn enorm.

Wanneer zij twee maand thuis is kan ze weer terug naar Ghana om persoonlijk het diploma "inburgering" in ontvangst te nemen. In Kameroen volgt een medische keuring voor haar en de kinderen. Zij moet internationale documenten aanvragen en vele bureaucratie doorlopen. Help ons om samen te kunnen zijn!

De afgelopen jaren is al mijn spaargeld opgegaan voor aanvragen van het visum dat steeds geweigerd werd. Nu staat ons een heel moeilijk jaar te wachten want de kosten stapelen zich in rap tempo op en die last is niet meer alleen te dragen. Ik vraag nooit iets, ik geef alleen maar. Helaas ik weet niet hoe ik anders mijn vrouw en kinderen financieel naar Nederland kan krijgen. Ik vraag u help mij..

Trouwfoto in Kameroense kleding

Over de campagne
Beheerder:
Bertie Borggreve
Gestart op:
31 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€25 Marianne 4 weken geleden
Goede reis en succes❣️

€100 Herman Ordelmans 1 maand geleden
Sterkte en succes gewenst

€25 Marcel Postma 1 maand geleden

€40 Bart Striek 1 maand geleden
Ik hoop dat je nu dichter bij je doel komt! Je vriend Bart

€35 Wieneke Wolthuis 1 maand geleden
Is jullie zo gegund!

€50 Jan ter Beke en Marja de Jong 1 maand geleden

€25 Anoniem 1 maand geleden

€25 Jan en Gerdy Schlepers 1 maand geleden
Bertie veel succes. Wens jullie alle geluk toe.

€15 Anoniem 1 maand geleden

€35 Jan 1 maand geleden
Bertie succes gaat goed komen

€25 Anja Willms 1 maand geleden
Berti, Heel veel succes 🍀 🍀 🍀 en sterkte 💪. Het komt vast wel goed!

€25 Ingrid Kleinsman 1 maand geleden
Sterkte!

€25 Petra 1 maand geleden
Bertie, ik ken je als iemand die enorm loyaal is naar anderen en ik gun je dat anderen ook een stukje loyaliteit naar jou betuigen

€20 Eddy en Marion 1 maand geleden
Bertie, ik hoop dat het snel lukt. Kameroen is een mooi land, maar kent ook veel problemen op dit moment. Succes.

€25 Tonny en rite Vossebeld 1 maand geleden
Hoop dat het snel lukt.

€25 Ruthjetoe 1 maand geleden
Hier schoonzoon die al 2 jaar bezig is vanuit België Nederlands paspoort te krijgen ..steeds weer nieuwe papieren aanleveren om gek van te worden. Wens jullie alle geluk en liefde gauw samen kusje Ruthje.

€10 Anoniem 1 maand geleden

€20 Anoniem 1 maand geleden
Ik hoop dat het gaat lukken kerel. Rai

Plaats een reactie