€ 10.714 van € 15.000 opgehaald

 72%
772 donaties in 5 maanden

Kwestie van leven en dood

€ 10.714 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Bismillah ir Rahman ir Raheem 


Lieve mensen, 


Voor een gezin in nood ben ik inzameling begonnen. 


Fatouma Arouch, is een moeder van 3 kinderen, de oudste is 6 jaar en de jongste is 1,5 jaar en woonachtig in een dorp nabij Nador. 


Bij Fatouma is vorige maand borstkanker geconstateerd, zij moet hieraan geopereerd worden. Alleen heeft zij hier geen geld voor. Ze woont met haar man en 3 kinderen in een kleine kamer en daar eten en slapen ze. Fatouma is al blij als ze haar kinderen kan voeden, want ze hebben niks! 


Ze moet met spoed geopereerd worden, want ze hebben in beide borsten kanker geconstateerd.


Help alstublieft dit gezin, ze hebben niks en de kinderen hebben hun moeder hard nodig. Fatouma heeft meskiena geen vader en geen moeder, ze is een wees. Laten we haar alstublieft helpen zodat haar kinderen ook niet als wees eindigen. Allereerst vraag ik om een oprechte dua voor haar, want de kracht van de dua is groot. Daarnaast wil ik jullie alstublieft vragen te doneren omwille van Allah swt en voor haar jonge kinderen.


Beste moslim, weet dat Allah swt je aanspoort en aanspreekt om in actie te komen, om sadaqa te geven, voor jezelf, om jezelf mee te beschermen en te behoeden. Haast je daarom naar het geven van  sadaqa. 


Graag wil ik jullie alle vragen dit bericht te delen met familie, vrienden en kennissen. 


Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen hiervoor. Moge Allah swt jou en jouw dierbare een plek in het paradijs schenken. 


Barak Allahoe fiekom


Fatima Zahra Saeed

Over de campagne
Beheerder:
Fatima Zahra Saeed
Gestart op:
19 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie