€ 425 van € 25.000 opgehaald

 2%
10 donaties in 5 maanden

Het begon zo mooi…..maar er is niets van over…. HELP Josje! Doneer!

€ 425 van € 25.000 opgehaald
het verhaal

2, 5 jaar heeft Josje in het Spaanse Jalon keihard gewerkt om haar droom te verwezenlijken; een ontmoetingsplek creëren voor bewoners van het dorp waar zij nu 4 jaar woont. En dat is haar gelukt.

Tot eind vorig jaar was er geen vuiltje aan de lucht. Er stond een prachtige toko, Boca Dushi genaamd, waar veel mensen graag kwamen. Een plek met veel sociale waarde binnen het Spaanse dorp Jalon. Maar toen ging er ineens van alles mis. Door het niet nakomen van afspraken door derden, is Josje haar droom volledig in duigen gevallen. Zij kon niet anders dan de beslissing te nemen Boca Dushi te sluiten. Dit slaat een groot gat binnen de gemeenschap. De plek waar veel mensen samen kwamen bestaat ineens niet meer.

Heel zuur dat Josje zelf hier een schuld van 25.000 euro aan over heeft gehouden. Josje, die letterlijk alles overhad voor dit project. Schuldeisers hebben is heel vervelend. Josje werkt er zelf keihard aan haar schuld af te lossen. Liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Het lukt haar echter niet om dit in haar eentje te doen. Als je bedenkt dat deze schulden zijn ontstaan door het niet netjes nakomen van afspraken door anderen, dan kun je ook bedenken hoe deprimerend het voor Josje is om in deze situatie beland te zijn. Niemand verdient dit en zeker Josje niet! Josje is een optimist in hart en nieren, een verbinder, een topper. Maar nu zijn haar vertrouwen en optimisme geknakt. Ze kan alleen verder wanneer de schuld zo snel mogelijk wordt afgelost. Dan kan zij verder met dat waar ze goed in is : er voor anderen zijn! 

Alle beetjes helpen!! Alvast dank!


Over de campagne
Beheerder:
Carolien Uringa
Gestart op:
19 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie