€ 172 van € 1.500 opgehaald

 12%
3 donaties in 2 jaren

Raceseizoen 2020

€ 172 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

In 2019 deed ik mee in een professionele kartklasse, namelijk de Rookie4Shift. Na 6 mooie wedstrijden eindigde ik als tweede in het klassement en daarmee ben ik de eerste Vice-Champion van de Rookie4Shift klasse! Gaat het lukken weer mee te doen in 2020?

Wie ben ik en hoe ben ik begonnen?

Ik ben Robin Mens en ik ben 18 jaar oud. In 2017 ben ik begonnen met indoor karten en heb ik zelf door veel te werken het karten kunnen financieren. Langzaamaan werd ik steeds beter en besloot ik in 2018 mee te doen met het Nederlands kampioenschap Huurkarts. Ik werd 15e van de ruim 60 rijders! In die 2 jaar (2017-2018) heb ik veel bereikt. Ik werd bekender in de Nederlandse kartwereld door mijn actieve sociale media gebruik en ik kreeg steeds meer support van mensen. Dit jaar, 2019, werd mijn grote droom werkelijkheid. Niet meer huurkarten, maar professioneel karten. Ik deed mee met het NK 4-takt in de gloednieuwe Rookie4Shift klasse.

Officieel supporter van Robin Mens Racing

Om in 2020 weer competitie te kunnen rijden is financiële steun hard nodig. Door 50 euro te doneren sluit u zich aan als supporter bij Robin Mens Racing en steunt u mij met het karten. Als tegenprestatie bedank ik u in een post op mijn Instagram en Facebook pagina.

Kleinere of grotere bedragen zijn natuurlijk ook hartstikke welkom. 

Voor zakelijk contact over sponsoring kunt u mij bereiken via [email protected]

Alle activiteiten rondom het karten kunt u volgen via mijn sociale media-kanalen: 

- Facebook: Robin Mens Racing

- Instagram: Robin.mens_racing

- Website: www.robinmensracing.nl

Alvast heel erg bedankt voor uw steun!

Groetjes,

Robin

Over de campagne
Beheerder:
Robin Mens
Gestart op:
17 March 2019
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie