€ 421 van € 750 opgehaald

 57%
21 donaties in 1 jaar

Help ons met het oplossen van het scheidsrechters probleem in Nederland

€ 421 van € 750 opgehaald
het verhaal

Wij zijn Referees United, een groep studenten van de Hogeschool Rotterdam die het scheidsrechters probleem in het amateurvoetbal in Nederland willen oplossen. Wij zien dat er te weinig scheidsrechters zijn en de scheidsrechters die er zijn beschikken over te weinig spelregelkennis. Aan dit maatschappelijke probleem willen wij als Referees United iets gaan doen. De reden dat wij dit probleem willen aanpakken, komt voort uit eigen ervaringen. Wij zien dat er steeds meer agressie is tegen scheidsrechters.

Wij willen dit probleem bij de kern aanpakken, namelijk bij kinderen van 8 tot 12 jaar. Deze kinderen willen wij bewust laten worden van het belang van scheidsrechter en het laten ervaren hoe leuk het vak is. Vervolgens willen wij cursusavonden aanbieden, waar wij spelregels willen uitleggen en de deelnemers het scheidsrechters vak laten ervaren.


Om van deze start up een succes te maken zijn wij een crowdfunding actie gestart. Dit geld hebben wij nodig voor promotiekosten zoals flyers, posters en folders. Ook willen wij een professionele uitstraling hebben door middel van bedrijfskleding met onze eigen logo erop. Voor de cursusavonden willen wij een professionele scheidsrechter aan ons binden die ons hierbij kan helpen. Dit alles willen wij ondersteunen met een online platform in de vorm van een website. Met het maken van een website zijn kosten gebonden zoals de domeinnaam, hosting en het onderhoud van de website.

Update: Inmiddels is onze website online gekomen. http://refereesunited.nl

Wij hopen dat u ons zou willen helpen om onze start up tot een succes te maken.


Alvast bedankt!


Met sportieve groeten,
Referees UnitedOver de campagne
Beheerder:
Arnold Jans
Gestart op:
11 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie