€ 25 van € 1.000 opgehaald

 3%
1 donatie in 5 jaren

Op weg naar de Tour for Life

€ 25 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Ik ga het doen. Ik ga het echt doen. In augustus 2020 - ja, het duurt nog even - ga ik de Tour for Life fietsen. In acht dagen fiets ik, met zo'n kleine 200 medegestoorden, van Bardonecchia in Italië naar het Tom Dumoulin Bikepark in Sittard. 1.300 kilometer en 19 duizend hoogtemeters in acht dagen. En dat alles om minimaal €2.500 in te zamelen voor succesvol kankeronderzoek door het Daniël den Hoed Fonds.

1.300 kilometer en 19 duizend hoogtemeters, dat lijkt heel wat. Maar welbeschouwd is het slechts 19 hoogte-centimeter voor iedere persoon die dit jaar de diagnose kanker krijgt, slechts 30 meter voor elke man of vrouw die dit jaar sterft aan die kloteziekte.  Dat wil natuurlijk iet zeggen dat ik die (hoogte-)meters zomaar even weg ga trappen. Daar ga ik me helemaal suf voor trainen.

En dat trainen kost geld. Best veel geld. Met een rondje door de polder stoom je jezelf niet klaar voor 1.300 kilometer vol colletjes. Dat betekent een seizoen klimtraining bij Zoetemelk Pro Indoorcycling, een op maat gemaakt trainingsprogramma, krachttraining, goed onderhoud van de fiets en nog wat van die grappen. Dan volgt straks nog het inschrijfgeld en de reis ernaartoe. En dan moet de sponsorwerving nog beginnen. 

Natuurlijk is deze Tour mijn eigen keuze, en natuurlijk zorg ik dat ik deze uitdaging zelf kan bekostigen. Maar wie weet ben je heel enthousiast geworden en wil je me een handje helpen op weg naar de Tour for Life. In dat geval zou een kleine donatie meer dan welkom zijn. 

Laat ik heel duidelijk zijn: de sponsoractie om minimaal €2.500 op te halen voor het Daniel den Hoed Fonds zal pas rond oktober 2019 beginnen. Dat bedrag is mijn startbewijs voor de Tour for Life en daarvoor wordt straks een speciale pagina ingericht op de site van Tour for Life. De crowdfunding-campagne waar je nu naar kijkt is bedoeld om mij een handje te helpen bij alle voorbereidingen. Vind je dat leuk, dan maak je mij heel blij natuurlijk. Vind je dat nergens voor nodig? Dan heb je groot gelijk! Mijn inspanning zullen even groot blijven.

Doe je toch een donatie? Dan is mijn dank een grote buiging en een extra Strava-rondje door de polder op jouw naam!

Wil je me volgen in de voorbereidingsfase? Weten wanneer de inschrijving een feit is? Lezen hoe ik me in het zweet werk? Dat kan! Volg me op https://vonktekstendesign.nl/tfl.

Fem

Over de campagne
Beheerder:
Femke Vonk
Gestart op:
10 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie