€ 9.653 van € 15.000 opgehaald

 65%
401 donaties in 5 maanden

Geld ophalen voor Mik met spierziekte SMA type 2

€ 9.653 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Mik

Hallo allemaal.

Ik ben Mik van Eijck en ik ben bijna 2 jaar. 

Ik heb een hele lieve papa en mama die erg goed voor mij zorgen, dus dat is ook niet het probleem en ik hou erg veel van mijn papa en mijn mama.

Maar ze zijn erg verdrietig om mij, want afgelopen september kwamen ze er achter dat ik toch wel wat achterbleef, ik was toen 1 jaar en 4 maanden. Ik wou graag zitten en op mijn knietjes en ook lopen leek me zo fijn, want dan hoefden papa en mama mij immers niet meer op te tillen, want ik word natuurlijk steeds groter en zwaarder. Maar dat ging allemaal niet, eerst dachten ze dat ik lui was, haha maar dat is helemaal niet zo. Naar de dokter te zijn geweest blijkt het nu dat ik SMA type 2 heb, als jullie het willen weten moeten jullie maar even googelen want dat is een lang verhaal. Maar het betekend dus dat ik ziek ben in mijn spiertjes en dus een spierziekte heb. Ik zal waarschijnlijk nooit kunnen lopen. Met mijn hoofd is het allemaal goed, ik kan al een beetje praten en tellen kan ik ook. 

Vandaar dat ik nu zo graag wat centjes op zou willen halen voor mijn papa en mama zodat ze het allemaal wat makkelijker krijgen om dingen met mij te kunnen blijven doen. Want als ik in een rolstoel kom dan pas ik niet bij mijn papa en mama in de auto en misschien moeten we ook wel verhuizen. Dit is allemaal erg zwaar voor hun en de toekomst  gaat het uitwijzen. Dus wat centjes voor een donatie zou ik erg mooi vinden, mijn papa en mama helpen mij. Laat ik dan Mik wat voor hun terug kunnen doen om dit briefje samen met mijn Beppe (oma) te schrijven. 

Heel veel groetjes Mik van Eijck 


Over de campagne
Beheerder:
Marieke Schalen - van Eijck
Gestart op:
2 March 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie