€ 475 van € 1.000 opgehaald

 48%
25 donaties in 6 maanden

Maak Ayrton zijn kartdroom waar!

€ 475 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Wie is Ayrton Willems? 

Ayrton Willems, geboren op 21-11-2009, is een jongen met maar één grote droom: de snelste tijden neerzetten in een kart. Al vanaf zijn geboorte is Ayrton bekend met het racevirus. Dit kan natuurlijk ook niet anders met een vader die altijd in de racesport rond heeft gelopen (dragraces) en een broer die actief is in de Time Attack races. Vanaf zijn 4de jaar nam hij voor het eerst plaats in een kart en vanaf dat moment had hij de sport gevonden die zo bij hem past.   

Wat heeft Ayrton tot nu toe gedaan? 

Vanaf 2018 is Ayrton serieus gaan trainen met zijn eigen kart en heeft hij vele uren doorgebracht op allerlei verschillende kartbanen in Nederland en België. Met zijn vader aan zijn zijde voor het technische gedeelte, werden daar vele dagen doorgebracht. Ook is hij via de Sturgis KartAcademy de KNAF erkende opleidingen gaan volgen. Hierbij heeft hij zijn drie KNAF certificaten behaald: Eerste Rang ‘Rookie C’ Tweede Rang Certified B Derde Rang Elite A. Tijdens de lessen is hij door niemand bij te houden en gaat hij als een speer over de baan. 

Waar hebben wij jullie bij nodig? 

Het jaar 2019 moet voor Ayrton het jaar zijn waar hij voor het eerst wedstrijden gaat rijden en wel in de GK4 Formula Honda 9 PK series. In deze klasse rij je met verzegelde motoren en heeft iedereen dus dezelfde motor. Bij deze races komt het dus neer op je rijders skills. Dit is een BelgischNederlands initiatief van AKRT (B) en Cpoint (NL) en staat voor het gecombineerd Nederlands-Belgisch kampioenschap karting. Hierbij zal hij 5 races rijden in België en 2 in Nederland. Ayrton zal onder leiding van Sturgis Lammes deel uit gaan maken van het Sturgis Racing Team. Om deze droom waar te kunnen maken en deel te kunnen nemen aan de races, zijn wij o.a. afhankelijk van uw donaties.    

Wij willen graag de droom van Ayrton waar maken. Volgens vele omstanders heeft hij talent en daarom willen wij er alles aan doen om dit talent een kans te geven en Nederland en België kennis met hem te laten maken. Wilt u hem ook die kans geven? Doneer vrijblijvend en wie weet zien wij u een keer langs de zijlijn om hem aan te moedigen. 

Over de campagne
Beheerder:
Ayrton Willems
Gestart op:
5 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie