€ 8.670 van € 40.000 opgehaald

 22%
414 donaties in 6 maanden

Help Ralph bij zijn enige kans!

€ 8.670 van € 40.000 opgehaald
het verhaal

“Help Ralph / papa van Mila en Boaz, manlief, zoon, broer, zwager en neef bij zijn enige kans”

Ralph is een papa van 35 jaar, die normaal gesproken in de bloei van zijn leven hoort te zitten. Echter kampt hij al bijna 20 jaar met de ziekte van crohn en steeds meer bijkomende ziektebeelden die op allerlei gebieden grote impact op zijn leven hebben. Ondanks alle downs hierdoor in zijn leven laat Ralph zich niet uit het veld slaan en geniet hij zoveel mogelijk van zijn 2 kleine kinderen Mila en Boaz.

Maar dan.., Mei 2018;

Ralph ontdekt een tekenbeet op zijn been en na een paar dagen ontstaat er al de bekende rode kring.. Vanaf dat moment kwam hij in de medische chaos terecht.. Normaal gesproken krijgt iemand met een tekenbeet een antibioticakuur en in veel gevallen zou dan verdere schade voorkomen moeten worden. (Helaas is dit in de praktijk wel anders) Echter door zijn ziektes heeft Ralph een heel slecht afweersysteem en hij verdraagt de zo belangrijke antibioticakuur niet in pilvorm.

De reguliere ziekenhuizen en zorg weten totaal niet hoe hiermee om te gaan, met als gevolg dat de door de teek overgebrachte ziektes steeds meer tijd kregen om schade in zijn gehele lichaam aan te gaan richten. Helaas gebeurde dit ook..

Nu (pas) 8 maanden later en na vele ziekenhuisbezoeken waar geen enkele arts weet wat hij ermee aan moet en van ieder kastje naar de muur en weer terug gestuurd geworden, heeft hij oa hart- en longproblemen, een aangetast zenuwstelsel wat zorgt voor zichtuitval en uitval van ledematen, ontstekingen in zijn hersenen en een lichaam dat gewoonweg “op” is..(Hij is in 8 maanden tijd al 30kg vermagerd).

Hij woont bij zijn ouders die fulltime voor hem moeten zorgen aangezien hijzelf en zijn vrouw dat niet meer kunnen, maar Mila en Boaz snappen dat helaas niet en missen hun papa..

En daar sta je dan.. met de rug tegen de muur.. en een hele berg aan ziektes die door 1 tekenbeet overgedragen zijn en die maar als een razende trein doordenderen in hun pad van totale destructie...Van leven naar overleven..

Ralph heeft de volgende ziektes opgelopen door 1 tekenbeet!

* Ziekte van Lyme (deze ziekte is bekend bij de overheid maar word zowieso al in veel gevallen foutief behandeld waardoor veel mensen met gezondheidsklachten kampen)
* Babesia Microti (in Europa zeldzame vorm van Malaria)
* Bartonella (kattekrabziekte)
* Erlichia / Anaplasmose
* Rickettsia Akari
* Mycoplasma Pneumoniae
* Parvovirus B19
* Epstein Barr Virus (heractivatie door tekenbeet veroorzaakt verzwakt immuunsysteem)
* Chlamydia Pneumoniae (De longvariant)
* Yersinia Enterocolitica
* Cytomegalie 

Zoals zichtbaar kan een teek wel degelijk meer dan alleen de bekende ziekte van lyme overbrengen. Meerdere van bovengenoemde ziektes kunnen opzichzelfstaand, bij een verzwakt immuunsysteem al dodelijk zijn bij geen of een onjuiste behandeling. Kunt u nagaan wat deze ziektes tezamen teweegbrengen.
Vandaar ook dat alles zo heel snel bergafwaarts gaat.
Hoe kan het zijn dat er in een land als Nederland zo weinig kennis is over tekenbeten en de mogelijk over te dragen ziektes.? 

Maar er is hoop! ...

Een speciale kliniek in Duitsland, die gespecialiseerd is in het diagnosticeren en behandelen van door teken overdraagbare ziektes, is de enige die hem helpen. De behandeling houdt in dat hij een centraal veneuze katheter krijgt die uitmond direct tegen zijn hart, waar door hij meer dan een jaar lang dagelijks infusen krijgt met 3 medicijnen gelijktijdig. Ook zal hij immuunversterkende therapieën en revalidatie-therapieën ondergaan. Na een paar weken opgenomen te worden zal hij thuis verder kunnen gaan met de behandeling, d.m.v. deze centrale veneuze katheter onder toezicht van een ambulante homecare instantie die hem alle zorg kan bieden die hij ook thuis nodig heeft.

Aan dit totale behandelingstraject hangt uiteraard een groot kostenplaatje. Het kennisgebrek in de reguliere zorg zorgt ervoor dat de zorgverzekering helemaal niks vergoed.

Aangezien wij dit niet alleen kunnen verwezenlijken is dus iedere donatie voor hem pure noodzaak.

De geschatte behandelingskosten bedragen tussen de 80.000-100.000 euro, waarvan een gedeelte bekostigd kan worden door familie. Helaas is dit ontoereikend en vragen we uw hulp.

Na al het verlies van kracht, gezondheid, zelfstandigheid en de persoon die hij was, hopen wij dat er licht aan het einde van de tunnel komt.
Gaan we hier met zijn allen niks aan doen, dan zal de levensverwachting van onze Ralph zeer kort zijn. 

Geef Ralph die kans en help hem weer de vader te zijn die hij wil zijn!

Ter waarschuwing: Dit kan ook uw kind of familielid treffen. Draag daarom beschermende kleding, want een zeer zieke teek brengt meer over dan alleen de bekende ziekte van lyme.
Een standaard behandeling volgens de Nederlandse overheid werkt niet eens tegen meerdere bovenstaande ziektes!    


Over de campagne
Beheerder:
Ralph Jansen
Gestart op:
1 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie