€ 1.450 van € 2.500 opgehaald

 58%
120 donaties in 6 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Help mn dochter haar droom werkelijkheid te maken

€ 1.450 van € 2.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Lieve mensen ,ouders/paardenliefhebbers 


 ik ben normaal  niet van het vragen  ,maar ben door al mijn opties heen ,voel me momenteel  zo machteloos als moeder .


Ik heb geen zielig verhaal we zijn allemaal gezond  en wel (gelukkig) ,mensen  zullen denken waarom ? Nou Als moeder  probeer je alles op alles te zetten voor je kind ,dit is een noodkreet vanuit een moederhart  en paardenliefhebster en een groot hart voor  mens en dier .

Mijn dochter  Jayvana haar wens om haar verzorgpony te kopen van de manege zodat Nala ook gewoon kan blijven  waar ze staat ,de manege wilt haar inruilen voor een andere pony maar mijn dochter is er kapot  van ,haar wereld valt in duigen haar hart breekt ,ze weet niet hoe ze dan verder moet ,nu klinkt dat allemaal zo verschrikkelijk, helaas is dit echt zo ,sinds ze te horen heeft gekregen dat Nala te koop staat ,wilt ze werken(waar ze nog  veels te jong voor is )wilt ze alles doen om haar te kopen ,slaapt ze bijna niet ,heeft constant hoofdpijnen, de stress waar ze mee om moet gaan .

Jayvana is een zorgenkindje ,ze kan heel moeilijk  dingen loslaten waar ze verschrikkelijk  veel van houdt ,ze is heel gevoelig en hoogsensitief ,Nala helpt haar ,ze is haar steun en toeverlaat  ,elke dag  gaat ze door weer en wind  naar de manege om te helpen en om nala te verzorgen,nala geeft haar rust en een doel in haar leven. 

Ze is nog maar 12 jaar oud maar weet heel goed wat ze wilt ,ook heeft  ze mij en haar vader geraakt met Nala , wij hebben gezien hoe goed de band tussen hun  is en die is zo sterk ! Ze zijn zo leuk samen echt een team!

Ik als moeder  heb vroeger ook altijd paarden gehad en weet hoe het is om je beste maatje af te moeten  geven,dus dit is mijn allerlaatste  mogelijkheid om het te kunnen  proberen ,als ik niet  probeer weet ik het natuurlijk  niet.

Wij als gezin met 7 kinderen  proberen we alles voor onze kinderen  te doen om ze gelukkig  te maken ,het is niet makkelijk  maar zoals iedere ouder doen we ons best .

De manege wilt nala op een snelle termijn  overdragen  aan een handelaar of aan een koper ,nu dat dit zo snel moet  kunnen  we Jayvana niet helpen op een korte termijn  als ouders  ,wel kunnen  we de maandelijkse kosten dragen  voor  Nala 

Uit de grond van mn hart  vraag ik een donatie om geld bij elkaar te halen voor Nala zodat mn dochter  haar wens kan uitkomen ,zodat ze samen  kunnen  blijven ,samen kunnen  groeien en bovenal samen plezier kunnen  maken .


Voor al mn lieve vrienden ,familie ,kennissen, paardengekken deel dit bericht en ik ben jullie eeuwig  dankbaar ❤❤❤❤❤❤
Ik wil iedereen  bedanken  voor alle donaties ,door jullie  hulp  heb ik tot de einde vd maand de tijd om nala te kopen ,het staat  al vast !! Nu heb ik al bijna de aankoop van nala binnen  ,maar we zijn er helaas nog niet ,ik laat deze aktie tot 25 februari erop staan mocht er nog mensen willen doneren .


De stress is er nog steeds gaan we het redden of niet ,we hebben al een prachtig  bedrag opgehaald waar ik super  dankbaar voor ben 

Jayvana beseft het niet helemaal ,ze leeft in een waas ,ook heeft nala een geweldige stal gevonden ,dus dat gedeelte is al bijna rond ?


Zo blij met zulke lieve mensen om me heen zoveel begrip❤❤❤

Over de campagne
Beheerder:
Letitia Joseph-Verstraeten
Gestart op:
1 February 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie