€ 227 van € 10.000 opgehaald

 3%
14 donaties in 7 maanden

Libertad para Siempre

€ 227 van € 10.000 opgehaald
het verhaal
Dursley is al jaren in gevecht met de overheid met het feit dat hij als burger in zijn eentje zorgt voor de dakloze, kleine kinderen en arme gezinnen. Nadat hij een flinke waterschade vernam aan zijn winkel heeft hij verschillende gesprekken en afspraken gehad met de burgemeester van Den Haag, poltie en gemeente ambtenaren waarom ze hem niet helpen met de weder opbouw van zijn zaak waarmee hij zijn mensen staande hield. 


Ondanks de schade die hij had heeft hij zijn rug recht gehouden. Dagelijks word dursley etnisch geprofileerd door politie en kan hij s'avonds niet thuis bij zijn dochter slapen, omdat hij problemen wil voorkomen. nogsteeds word hij dwars gezeten met valse beschuldigingen en worden er verklaringen door polities afgelegd die los van elkaar verschillende verhalen laten klinken. de een steunt dursley in zijn strijd voor de minder bedeelde en de ander ziet hem nog liever vandaag dan morgen de bak in draaien. 

Omdat dursley een harmonie lifestyle leeft kan ik als getuige zeggen dat hij verre van negatief benadeeld moet worden. Hij en de mensen om hem heen verdienen een extraatje om het leven iets lichter in te zien. 

Laat ons daarom dursley helpen zijn zaak draaiende te houden zodat hij weer zijn goede doelen voort kan zetten. Over de campagne
Beheerder:
Eveava Jay Joy
Gestart op:
23 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie