€ 260 van € 1.000 opgehaald

 26%
28 donaties in 7 maanden

Vrijwilligerswerk in Ghana

€ 260 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Kimberly van ‘t Veld ik ben 18 jaar. Ik zit in mijn examenjaar van de Havo op het Meander college in Zwolle.

Al een aantal jaar heb ik heel erg interesse in andere landen en de verschillende culturen. Het lijkt mij dus ook echt heel gaaf en leerzaam om naar Afrika te gaan, Als examenreis en ook nog vrijwilligerswerk te doen! Afgelopen zomer heb ik de knoop doorgehakt en in geschreven bij volunteerworld. Dit is een organisatie die zich bezighoudt met vrijwilligerswerk in landen die het echt nodig hebben. Begin Juli vertrek ik naar Abetifi, een stad in Ghana.

Van 6 juli tot en met 3 augustus zal ik daar helpen met renoveren van openbare gebouwen. Denk aan scholen, bieb enz. Daarnaast zal ik met de plaatselijke bevolking veel contact hebben, want in mijn vrije tijd zal ik activiteiten doen met de kinderen daar. Ik zal geheel op vrijwillige basis helpen met het renoveren van gebouwen die belangrijk zijn voor de lokale bevolking en de kinderen helpen.

Het geld wat ik inzamel zal gebruikt worden voor de spullen die wij nodig hebben om de gebouwen te renoveren. Ook moet ik veel regelen denk aan een visum en geld om eten te kopen. Het geld wat daarvan overblijft zal ik gaan gebruiken voor de lokale bevolking. Denk aan boodschappen pakketten samenstellen en doneren aan alleenstaande moeders, gezinnen die het moeilijk hebben.

Ik kan u beloven dat al het geld echt wordt gebruikt voor de lokale bevolking. Dus hoop dat ik genoeg geld inzamel om ze echt te kunnen helpen! Ik zal ook een groep aanmaken op facebook en zal dagelijks iets posten zodra ik in Ghana ben.

Alvast super bedankt!

Liefs Kimberly

(De foto is ook in Abefiti gemaakt door andere vrijwilligers)


Over de campagne
Beheerder:
Kimberly Van 't Veld
Gestart op:
11 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie