€ 2.635 van € 3.000 opgehaald

 88%
47 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

veganora

€ 2.635 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Ik ben Noor en ik heb een droom: een veganistische lunchroom met een politiek café openen in hartje Utrecht. Mijn droom heeft al een naam: veganora. Onder deze naam ga ik mij inzetten om een ontmoetingsplek voor veganisten en linkse activisten of politiek geïnteresseerden op te starten in Utrecht.

Hoe dat eruit ziet? Overdag eet je bij mij in de lunchroom een broodje tahin of een stukje chocoladetaart - uiteraard zonder dierlijke producten.
's Avonds ga je in discussie over actuele politieke thema's rondom gender en identiteit, duurzaamheid en een inclusieve samenleving. Ik nodig op deze avonden sprekers uit of vertoon een film die uitnodigt tot gesprek. 

Om veganora op te starten en tot een succes te maken, heb ik een startbudget nodig. Uiteraard ben ik graag transparant over de manier waarop ik jouw donatie spendeer - daarom stuur ik aan het eind van de periode van crowdfunding een overzicht rond met de resultaten en de gemaakte kosten.

Bij een donatie vanaf 25,- bied ik je graag een kop koffie met een stuk taart aan. 
Doneer je 50,- of meer? Dan nodig ik je uit om met twee personen te komen lunchen zodra ik geopend ben. Stuur me een mailtje op [email protected] zodat ik hierover contact met je kan opnemen!

Over de campagne
Beheerder:
Noor Blokhuis
Gestart op:
1 January 2019
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie