€ 415 van € 1.000 opgehaald

 42%
16 donaties in 5 jaren

Help leerlingen in Curaçao!

€ 415 van € 1.000 opgehaald
het verhaal

Hey, 

Mijn naam is Michael Japin, 28 jaar en ik ben derde jaars ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding) student. In het tweede semester van het derde jaar kies je een minor, dat is een specialisatie als aanvulling op je studie. Ik heb gekozen voor de minor Special Needs en daarmee kan ik mijn stage lopen in het buitenland. 

Eind januari vertrek ik voor vijf maanden naar Curaçao. Hier ga ik de gymlessen verzorgen op een basisschool, die in de arme wijk, Steenwijk, is gelegen. Op deze basisschool is niks tot bijna niks aanwezig en moeten zij iedere dag spullen lenen om de lessen mee te vullen. Door middel van jullie donatie zal ik ervoor zorgen dat er spullen gekocht worden en dat de school die zelf houdt! Op deze school ga ik wel proberen om de leerlingen te laten zien dat je veel kunt met weinig (less is more). Verder zal ik de school helpen bij projecten zoals het organiseren van sportevenementen.

Het doel van deze donatie is dat ik spullen wil aanschaffen en meenemen voor de leerlingen daar, zodat ook deze leerlingen zichzelf motorisch kunnen ontwikkelen/ verbeteren! 

Bijvoorbeeld:

- Verschillende soort ballen (Voetballen/ Softballen/ Tennisballen Basketballen/ foamballen)

- Frisbees

- Springtouwen (groot en klein)

- Sportkleding (T-shirts, broekjes)

Voor mij als student wordt het moeilijk om al deze kosten te kunnen maken, daarom vraag ik om jullie hulp. Alle beetjes helpen, het gaat niet om mij maar om de leerlingen in Curaçao! Mijn dank is groot en ik kan jullie nu al vertellen dat jullie de leerlingen, op die school, in Curaçao super blij zullen maken. 

Ik zal er voor zorgen dat er steeds een update komt hoe de leerlingen gebruik maken van de spullen die ik mee zou kunnen nemen door jullie bijdrage. Mijn dank is groot!!

Michael Japin

Over de campagne
Beheerder:
Michael Japin
Gestart op:
5 December 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie