€ 233 van € 500 opgehaald

 47%
14 donaties in 5 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Studenten Eindfilm over Depressie

€ 233 van € 500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Hallo allemaal,


Mijn naam is Kayleigh Stax en ik ben een eerste jaars HBO student op de Dutch Filmers Academy in Hilversum. Op dit moment zijn we gestart aan de productie fase van onze jaarlijkse eindfilm. Zoals je al aan de titel kunt zien gaat mijn film over depressie, een onderwerp waar ik meer aandacht voor wil vragen en nu ook zelf mee te maken heb. Ik zal u in het kort vertellen waar deze film precies over gaat:

"Hellen, een jong volwassen vrouw, komt vast te zitten in haar eigen limbo wereld na een zelfmoordpoging. Maar haar grootste angst is nog niet klaar met haar. Kan ze ontsnappen aan haar verleden?"

Meer kan ik op dit moment helaas niet weggeven. Om dit verhaal te realiseren heb ik hulp nodig. Uw hulp! Want zelfs met een kleine bijdrage kunnen we al apparatuur, zoals camera's & belichting en locaties huren voor de draaidagen in februari/maart. En overige set dressing verzorgen. Wat krijgt u ervoor te terug? U mag als één van de eerste mensen de eindfilm zien voordat deze in première gaat. Ook komt uw naam als sponsor op de aftiteling. Mijn team en ik zouden u echt extreem dankbaar zijn als we dit verhaal met uw hulp tot leven kunnen brengen. Hopelijk heb ik uw interesse genoeg gewekt en alvast bedankt voor het lezen. 

Met vriendelijke groet, 

Kayleigh Stax

Over de campagne
Beheerder:
Kayleigh
Gestart op:
28 November 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie