€ 415 van € 1.500 opgehaald

 28%
30 donaties in 5 maanden

Familiereünie na overlijden ouders

€ 415 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Joppe en ik wil graag een hele goede vriend genaamd Daniël helpen. Daniël is pas 20 jaar en dat dit hem nu al moet overkomen is verschrikkelijk. Ik zal het treurige verhaal vertellen en uitleggen wat we kunnen doen om zijn leven een stuk te verbeteren, want dat verdient hij zonder twijfel.

Begin van dit jaar in Januari kreeg ik het nieuws te horen dat de vader van Daniël was overleden. De vader had op een jonge leeftijd een bloedprop gekregen in zijn hoofd en zou nog tussen de 2 en 10 jaar kunnen leven volgens de dokters... dit werden er helaas 2. Daniël was hier kapot van en dat kon je in alles merken wat hij deed. De uitvaart was een prachtig afscheid maar toen Daniël aan het woord kwam voor zijn vader klapte hij dicht. 


Gelukkig had Daniël veel steun. Zijn familie, vrienden en zijn vriendin Sabine zullen er altijd voor hem zijn. Daniël kreeg zijn leven weer een beetje op de juiste weg en hij leerde leven met het verlies. 

Helaas is het verhaal hier niet afgelopen. Vorige week gebeurde er iets wat niemand had zien aankomen. Daniëls moeder liep in de tuin waarna ze gevallen is, ze viel met haar hoofd in de vijver en door het gebrek aan zuurstof is ze afgevoerd naar het ziekenhuis. Hier heeft ze een paar dagen in coma gelegen maar door het zuurstoftekort waren bijna al haar hersenfuncties uitgeschakeld. De machines die haar in leven hielden werden in het bijzijn van Daniël, Sabine en de familie uitgezet. Daniël zag voor de tweede keer in hetzelfde jaar een ouder van hem sterven. 

Op het moment dat ik dit typ is morgen de condoleance, hier zal Daniël zijn moeder begeleiden naar haar laatste rustplaats. Er zullen veel vrienden aanwezig zijn maar de familie van Daniëls moeder zal er niet zijn. De familie van Daniëls moeder woont helaas in Mexico. 

Daniël weet niet dat ik dit schrijf en dat wil ik graag zo houden. Daniël staat niet graag in het middelpunt en hij vraagt zelden om hulp. Daarom wil ik hem helpen zonder dat hij het weet. Ik wil genoeg geld ophalen om hem samen met zijn vriendin Sabine een reis naar zijn familie in Mexico te geven. Dit kan ik niet zelf met mijn inkomen en daarom ben ik hier voor hulp gekomen.

Ik hoop dat we met zijn allen Daniël een reünie kunnen geven met de familie van zijn moeder...

Alvast heel erg bedankt voor jullie donaties. Daniël weet het nog niet maar hij zal jullie heel dankbaar zijn. Over de campagne
Beheerder:
joppe algra
Gestart op:
27 November 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€10 Caro 5 maanden geleden
Ik hoop dat het lukt!

€25 Anoniem 5 maanden geleden

€10 Natasja Schiks 5 maanden geleden

€20 Corine 5 maanden geleden

€10 Anoniem 5 maanden geleden

€15 Lucas 5 maanden geleden

€10 Anoniem 5 maanden geleden

€20 Dr. Dré 5 maanden geleden

€5 Sanne 5 maanden geleden

€10 Peter 5 maanden geleden

€5 Desiree 5 maanden geleden

€10 Anoniem 5 maanden geleden

€5 Dieuwertje 5 maanden geleden
Ik hoop dat Daniël en zijn vriendin zijn familie kan opzoeken in Mexico. Sterkte.

€5 Quirien 5 maanden geleden
Heel veel succes en sterkte gewenst!

€5 Anoniem 5 maanden geleden

€5 Edo 5 maanden geleden

€5 Chanine 5 maanden geleden

€5 Marriët 5 maanden geleden

€5 Anoniem 5 maanden geleden

€10 Anoniem 5 maanden geleden

1
2
Plaats een reactie