€ 585 van € 4.500 opgehaald

 13%
9 donaties in 5 jaren

Aanpassing gas- en rempedaal rolstoelbus

€ 585 van € 4.500 opgehaald
het verhaal
Dag  mijn naam is Marcel (52) uit Tilburg en ik heb een vriendin Britta (53) in Vianen wonen. Wij kennen elkaar nu bijna 3 jaar, het is de bedoeling dat we in  de toekomst samen gaan wonen. Maar dan zullen de kinderen van Britta woonruimte moeten vinden, maar dit is nog niet zo eenvoudig in regio Utrecht 

Wij zien elkaar om de week, maar zijn nu afhankelijk van onze ouders, maar dit wordt steeds moeilijker door hun hoge leeftijd.

Omdat wij beide een handicap hebben, ik een soort spasme en Britta de spierziekte van Pompe, zijn wij aangewezen op aangepast vervoer. Omdat de Valys niet genoeg kilometers biedt en onze ouders steeds moeilijker rijden, wordt het voor ons steeds moeilijker om elkaar te blijven zien.

Maar omdat ik een aangepast rijbewijs heb is het voor ons uiteindelijk makkelijker om zelf een bestelauto aan te schaffen zo dat ik onze rolstoel en scootmobiel kan vervoeren en wij elkaar kunnen blijven zien!

Maar omdat de aanpassingen niet meer vergoed worden door de WMO en ik de aanschaf van de auto zelf voor mijn rekening neem, kan ik de kosten van deze aanpassingen niet zelf meer betalen!!

Daarom doe ik een beroep op deze Crowdfunding.   

 

Over de campagne
Beheerder:
Marcel
Gestart op:
26 November 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie