€ 1.330 van € 2.000 opgehaald

 67%
9 donaties in 5 jaren

Gezellig kerstdiner voor Haarense en Vughtse senioren

€ 1.330 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Wij zijn Annemarie uit Vught en Annemarie uit Haaren en wij zijn allebei dol op de kerstdagen. Samen met onze gezinnen de kerstboom versieren, samen koken, samen spelletjes doen en samen genieten van familie en vrienden die komen eten. SAMEN zijn, daar draaien deze dagen voor ons om. Maar dat samen is voor veel mensen helemaal niet vanzelfsprekend, met name ouderen worden juist deze dagen geconfronteerd met hun eenzaamheid.

Gelukt

Al eerder hadden we het plan om een kerstdiner te organiseren voor een grote groep senioren, maar steeds bleek het idee moeilijk te combineren met ons eigen drukke leven. En elk jaar hadden we daar in januari al spijt van.

Dit jaar is het gelukt en we pakken het meteen groot aan! In de Herberg van Boxtel in Haaren staat op 23 december om 12.30 uur een gezellige kersttafel klaar voor 40 Haarense en Vughtse senioren. Zij kunnen daar samen genieten van een heerlijk kerstdiner en sfeervolle muziek. De deelnemers worden geselecteerd door de stichting 'Met je Hart' . De stichting kijkt wie deze kerstdagen wel wat gezelligheid kan gebruiken. Deelname is helemaal gratis en als we genoeg sponsoren vinden, dan kunnen we ook voor gratis vervoer en een kerstattentie zorgen.

Hulp

Het leuke is dat veel mensen willen helpen. Leerlingen van een basisschool  De Schalm in Vught gaan kerststukjes maken en leerlingen van een middelbare school in Rosmalen zorgen voor muzikale omlijsting. Door vrienden worden in hun eigen vakgebied acties verzorgt, waarvoor de opbrengst ten goede van het diner komt.

Bijdrage

Maar we zijn er nog niet. We hopen dat ook u een bijdrage wilt leveren aan een onvergetelijke kerstdag voor eenzame ouderen. Mocht er geld overblijven, dan gaan wij in overleg met de stichting wat wij daarmee kunnen doen voor de ouderen.

Alvast namens hen hartelijk bedankt!

e-mailadres ;[email protected]





Over de campagne
Beheerder:
Annemarie Heijden, van der
Gestart op:
16 November 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie