€ 485 van € 800 opgehaald

 61%
7 donaties in 4 weken

Mijn Handbal Doel

€ 485 van € 800 opgehaald
het verhaal
Hee Donna hier,

Ik ben 18 jaar en topsporter. Doordeweeks woon ik op Papendal, het Topsportcentrum in Arnhem en in het weekend ben ik thuis bij mijn ouders in Amsterdam. Op Papendal zit ik op de Handbal Academie en ik volg daar het Topsport programma. Dat betekent 2x per dag trainen, in de ochtend kracht- en in de middag baltraining. Tevens zit ik bij TeamNL/Nederlands Handbalteam U18 en handbal ik bij de club OttoWorkforce/VOCAmsterdam.

In 2021 hebben wij met het Nederlands Team U17 het EK voor B-landen in Georgië gewonnen. Hierdoor mochten wij afgelopen zomer, inmiddels als U18, deel nemen aan het WK A-landen in Noord-Macedonië. Een waar spektakel tussen de beste jeugdteams van de wereld. Helaas hebben wij net naast het brons gegrepen maar zijn wij wel gewoon 4e van de wereld geworden. In 2023 staat het volgende EK weer op het programma.

Mijn club OttoWorkforce/VOCAmsterdam is inmiddels al 7x landskampioen geworden. Afgelopen zomer moesten wij, in The Best of 3 van de Eredivisie, helaas genoegen nemen met de 2e plek. In het nieuwe seizoen '22-'23 is de focus en doelstelling weer gelegd om de beste van Nederland te worden.

Verder ben ik dit jaar gestart met een HBO studie Communicatie en Multi Media Design op de HAN in Arnhem. 

Kortom...een zeer druk bazinnetje! :-))

Mijn doelstelling is om in het buitenland te gaan handballen en bij het A-team Nederlands Handbal door te breken. Tussendoor een studie volgen en mijn diploma proberen te behalen, hoort daar ook bij. Dus er is werk aan de winkel.

Topsport beoefenen kost wat. Topsport en sponsors/donateurs gaan daarbij hand in hand en is helaas noodzakelijk. Hopelijk willen jullie mij daarbij helpen. Ik heb een eigen logo ontworpen voor op mijn inloopshirt van mijn club OttoWorkforce/VOCAmsterdam. Dit logo (F&F Community genaamd) is mijn waardering voor diegene die een(kleine) bijdrage hebben geleverd om mijn doel te kunnen bereiken. Ook als dank, wil ik je uitnodigen om een keer een thuiswedstrijd van mij bij te wonen. De entreekaart hiervoor komt op mijn rekening. Lijkt dit je leuk, geef dit dan aan bij je donatie.

A Big Thanks and Kiss from me,

Donna Bakker

Over de campagne
Beheerder:
Donna Bakker
Gestart op:
4 September 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie