€ 1.737 van € 10.000 opgehaald

 18%
41 donaties in 3 maanden

Een hartje voor Dreez

€ 1.737 van € 10.000 opgehaald
het verhaal
We willen met iedereen van CinAct, Dreez helpen aan een nieuwe auto. 

Zoals de meesten onder jullie misschien weten heeft iemand (die niet verzekerd was) zijn camionette perte total gereden. Hierdoor kan Dreez zijn geld niet terugkrijgen en zal hij bovendien ook nog eens rechtbank kosten hebben. 

Zijn camionette was voor hem het grootste deel van zijn inkomen omdat hij hiermee allerlei transport regelde voor sets. Dit lukt hem dus niet meer en daarbovenop kan hij ook niet meer op set gaan om te acteren. Momenteel verplaatst hij zich nu overal met de fiets, het duurt hem 2u om naar Gent te gaan en 40 minuten om naar Lint te gaan, hou er rekening mee dat hij wel maar 1 hand heeft...

Hij voelt zich over het algemeen ook niet goed dus willen we hem helpen. Als iedereen een beetje steunt kan Abbas hem een auto kopen, hij zal zelf €1000 bijdragen.

CinAct is een familie, het is belangrijk dat we elkaar steunen in moeilijke tijden zoals deze. We hebben het kort berekend en als iedereen €80 stort, komen we makkelijk aan ons doel van €10000. Natuurlijk begrijpen we het dat dit niet voor iedereen evident is, maar elke euro telt.

!!! Zeg alsjeblieft NIETS aan Dreez, dit moet een geheim blijven. We zullen nog een dag organiseren om hem te verrassen !!!


"We are a family"

Over de campagne
Beheerder:
Elisha Dewulf
Gestart op:
4 August 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie