€ 2.310 van € 15.000 opgehaald

 16%
58 donaties in 1 week

Weder opstart Dordts Wintercircus Royal

€ 2.310 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Crowdfunding kwaliteitscircus Royal

Je hebt Circussen en je hebt Circus Royal.

Meerdere generaties hebben in het verleden kennis kunnen maken met de unieke kwaliteitsformule van de familie Teuteberg en hun Circus Royal.

De lat lag en ligt hoog voor de voorstellingen. Vermaak is niet genoeg, Circus Royal moet een beleving zijn waar je nog vaak aan terug kan denken.

De laatste voorstellingen die gehouden zijn in Dordrecht zijn geheel ten goede gekomen aan de mensen in Oekraïne. Er waren artiesten uit dit land die alles hebben gegeven om voor u en hun vaderland de voorstelling van hun leven neer te zetten.

De nieuwe generaties konden kennis maken met een stuk cultuur en kunst zoals dat altijd bij Nederland hoorde. Er zijn zoveel positieve reacties gekomen dat we besloten hebben er alles aan te gaan doen om het traditionele Dordtse Wintercircus Royal nieuw leven in te blazen.

De lat willen we zoals het bij Circus Royal hoort weer hoog leggen. We kunnen niet anders, dit zijn we aan ons publiek verplicht. Om dit te kunnen realiseren hebben we wel jullie hulp nodig. We willen geen concessies doen en daarvoor is financiële steun nodig. De bijgevoegde fotos zijn materialen die we graag zouden willen realiseren om de echte Royal sfeer weer terug te kunnen brengen. Een Echte CarrouselBar en een antieke wagen voor popcorn en Suikerspin.. 

Dit willen we doen door middel van crowdfunding. We zijn blij met elke gift en willen hier graag wat tegenover zetten:

Iedereen een donatie doet maakt kans op een gratis kaart voor de première voorstelling. In totaal stellen we 50 kaarten beschikbaar die we verloten.

Mensen die ons steunen met een gift van >100 euro verwelkomen we graag als onze VIP gast op de première avond.( 2 personen )

Giften van >500 euro zijn op de première avond onze speciale gasten en krijgen een meet en greet met alle artiesten en een hapje en drankje op onze Galapremiere.

Doneer je meer dan 1000 euro als bedrijf, dan zullen we jouw bedrijf in het zonnetje zetten tijdens al onze shows door middel van een vlag of billboard op te hangen., En Uiteraard zullen we een Loge box geven voor 10 Personen voor de GalaPremiere.Uiteraard als VIP.

We rekenen graag op jullie steun en gaan er alles aan doen om jullie Wintercircus Royal dit jaar weer te realiseren!

Tonie en Priscilla Teuteberg.


Over de campagne
Beheerder:
antonie teuteberg
Gestart op:
28 July 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie