€ 5.095 van € 10.000 opgehaald

 51%
119 donaties in 1 maand

Help! Uitbehandeld in de reguliere zorg , maar er is nog hoop!

€ 5.095 van € 10.000 opgehaald
het verhaal

HET VERHAAL

Hallo lieve medemensen,


Stel je voor dat je van het 1 op het andere moment blind wordt. Dat je in slechts een paar maanden tijd helemaal niets meer kunt zien, je je levenswerk en passie als zelfstandig hovenier niet meer kunt uitoefenen en daardoor ook ineens tegen wil en dank moet rondkomen van een minimum inkomen!


Het overkwam mijn lieve man van 39 waar ik al 15 jaar lief maar nu ook veel leed mee deel. De meest positieve persoon die je ooit zult tegenkomen, die altijd klaar staat voor een ander. Een pracht- en krachtmens in de bloei van zijn leven met een ongekende liefde voor de natuur. Zo zeer zelfs dat hij van z’n hobby zijn werk maakte en met veel succes. Een jaar geleden schafte hij voor z’n bedrijf een professionele hoveniersbus aan waar hij zo trots op was…om die na enkele maanden met verlies weer te moeten verkopen omdat zijn zicht steeds slechter werd, hij geen auto meer kon rijden en daarmee zijn werk en inkomen definitief ontnomen werd met alle gevolgen van dien.


Want niet alleen staat zijn/onze financiële veiligheid nu op het spel omdat we ternauwernood onze vaste lasten kunnen betalen, ook zijn gezondheid is in gevaar! De boosdoener van zijn plotselinge blindheid, die (volgens de kennis en kunde van de reguliere zorg) onomkeerbare schade aan zijn oogzenuwen en visuele cortex heeft toegebracht, is namelijk een hardnekkige en zeer agressieve schimmelsoort die nog meer schade aan de organen kan aanrichten en mogelijk zelfs levensbedreigend is als Thomas niet snel de juiste hulp ontvangt.


In het reguliere circuit is hij uitbehandeld maar via Bio-resonantie, een alternatieve behandelwijze, hebben we al veelbelovende resultaten geboekt om het type schimmel dat Thomas letterlijk te pakken heeft te elimineren. Maar om die therapie voort te kunnen zetten kost geld…veel geld en daar zit em nu de crux. Doordat ons budget inmiddels zodanig is geslonken dat mijn man geen behandelingen meer kan boeken en de bijbehorende speciale supplementen die cruciaal zijn voor het indammen van deze onzichtbare sloper niet kan aanschaffen.


En hoewel het niet helemaal natuurlijk voor mij voelt om dit te doen, kom je soms in het leven op een punt dat je door onvoorziene omstandigheden het moment bereikt dat je externe hulp van je medemens vraagt.


Dat moment is nu! Want zonder financiële steun van jullie kunnen we de therapie en bijbehorende supplementen die Thomas  dagelijks moet slikken niet meer betalen. En dat betekent dat Thomas  noodgedwongen verder aftakelt terwijl er een lichtpunt aan de horizon gloort.


Iedere bijdrage om Thomas  zijn therapie te kunnen laten volgen wordt extreem gewaardeerd. We hopen dat vele druppels een oceaan mogen vormen en we met die stroom aan donaties een stukje gezondheid van mijn man kunnen terughalen. De blindheid is waarschijnlijk niet meer om te keren (en wellicht dat zelfs

dit nog mogelijk is) maar met jouw hulp kunnen we Thomas  via deze krachtige frequentie therapie hopelijk nog wel een gezond leven in het vooruitzicht stellen door de schimmel definitief uit te schakelen.


Dankjewel voor je aandacht en steun 🙏

Over de campagne
Beheerder:
Thomas en Noëlla van Wees-Luttik
Gestart op:
10 July 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie