€ 742 van € 2.000 opgehaald

 38%
36 donaties in 1 maand

STEEN'tje bijdragen aan afstudeerproject Re-Value WDKA

€ 742 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Ik ben Vera Nooijen en ik studeer Product Design op Willen de Kooning Academie in Rotterdam. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerproject genaamd Re-Value. En daar heb ik JULLIE hulp voor nodig! 

Re-Value draait om het herwaarderen van het restmateriaal dat overblijft na het verwerken van natuursteen. Elk stuk natuursteen heeft zijn unieke vormen, kleuren en patronen. Dit komt doordat natuursteen afkomstig is van de aardkorst en deze over heel de wereld verschillend is. Het waarde contrast tussen stukken natuursteen is erg groot, dit zie je terug in de esthetische, culturele en financiële waarde. Een hele plaat natuursteen heeft een grote financiële waarde maar het restmateriaal hiervan wordt gezien als waardeloos, terwijl het restmateriaal hetzelfde proces heeft doorgemaakt. Binnen Re-value krijg het restmateriaal de welverdiende maar verloren waarde weer terug. Denk hierbij aan de culturele en esthetische waarde, door er een eigentijds en functioneel ontwerp van te maken. 

Ik heb in totaal 3 ontwerpen gemaakt waarmee ik graag zou afstuderen. Om deze ontwerpen te realiseren moeten de reststukken van natuursteen gesneden worden door een watersnijmachine, wat in totaal €2.000,- incl. btw kost. 

Zou jij mij willen helpen met het realiseren van mijn afstudeerwerk, door een STEEN'tje bij te dragen? 

Alvast hartelijk bedankt!


Mochten er vragen zijn over mijn project, dan kunt u altijd contact opnemen via: [email protected]

En neem gerust een kijkje op mijn website: www.studioveranooijen.nl

Over de campagne
Beheerder:
Vera Nooijen
Gestart op:
1 June 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie