€ 326 van € 1.000 opgehaald

 33%
13 donaties in 1 maand

My road to World Championship in Florence Italy

€ 326 van € 1.000 opgehaald
het verhaal
De meeste die mij kennen weten dat ik een fanatiek sporter ben en als ik ergens voor ga dan doe ik dit altijd voor de volle 100 %


Het is jaar 2018 en ik ben zoekende in hoe ik mijzelf kan blijven uitdagen in de sport, een doel dat heb ik nodig. Zo ging ik kijken bij mijn 1ste bodybuildingwedstrijd, ik weet het nog als de dag van vandaag, spannend was het en ik wist het zeker dit wil ik ook. 

Nu nog opzoek gaan naar een trainer/coach die "dit wereldje" kent en mij kan vertellen in welke klasse ik thuis hoor. Zo kreeg ik te horen dat ik thuis hoor in de klasse bodyfitness. Ik ging mij voorbereiden op mijn 1ste wedstrijd, dit werd het JBC in Apeldoorn (2019). Wat vond ik het spannend en wat heb ik genoten. Wel wist ik dat ik niet thuis hoorde bij deze bond en ging opzoek naar een bond die beter bij mij past. 

Nu ben ik al ruim 2 jaar actief lid van de INBA Nederland, want 2 jaar geleden zou ik mijn 1ste wedstrijd the Dutch Championship hebben, maar helaas door corona ging dit niet door. Maar nu 3 weken geleden heb ik meegedaan aan the Dutch Championship in de klasse Miss Figure 40+ en behaalde ik een mooie 2de plek. Door aan deze wedstrijd mee te hebben gedaan, mag ik mee met het Nederlands team om deel te nemen aan het World Championship in Florence Italy wat plaats vind in het weekend van 24-25-26 juni.

Misschien is het je niet ontgaan, maar deze mooie sport brengt de nodige kosten met zich mee en zoals vaak gezegd wordt: 

"Alle kleine beetjes helpen" 


Over de campagne
Beheerder:
Daphne Regterschot
Gestart op:
14 May 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie