€ 2.935 van € 3.000 opgehaald

 98%
135 donaties in 2 weken

Help me save my dogs paw!

€ 2.935 van € 3.000 opgehaald
het verhaal

Hallo,


Mijn naam is Florian, sinds september 2021 ben ik het baasje van Otka, mijn Australische herder. 


Op 26 april is Otka aangereden door een auto, ik was er gelukkig vroegtijdig bij, maar het zag er niet goed uit. Het bloed liep uit zijn mond en zijn linker achterpoot was enkel nog een losse flodder. Otka is 10 maanden oud en heeft nog een heel leven voor hem. 


Hij is onmiddellijk naar de dierenarts gebracht, daar zeiden ze me dat Otka z’n toestand te kritiek was en dat ik het moest overwegen om naar een dierenkliniek te gaan. Waar de kosten wel hevig kunnen oplopen, maar waar hij wel de beste overlevingskans had.


In de dierenkliniek zagen ze op de foto dat hij een klaplong had en dat z’n bot volledig door was net onder zijn heup. Ook zat er bloed in z’n maag en rond de lever, gelukkig is dit ondertussen gestabiliseerd. 


De operatie aan de bovenkant van z’n dijbeen is echter veel complexer, ze moeten operatief een plaat bevestigen om het bot weer aan elkaar te hechten. 

De kosten lopen op tot boven de 3000 euro. Als jonge gast wil ik er echt alles aan doen om m’n beestje te redden, maar deze kosten zijn zo moeilijk zelf te dragen. Ik had de keuze om z’n poot direct te laten amputeren, wat de kosten enorm zou drukken, maar ik wil Otka echt weer op 4 pootjes zien rondhuppelen!


Daarom vraag ik jullie steun… Alle kleine beetjes helpen!

Over de campagne
Beheerder:
Florian Persoon
Gestart op:
29 April 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie