€ 470 van € 700 opgehaald

 68%
20 donaties in 3 weken

Gastric Bypass zonder terugbetaling

€ 470 van € 700 opgehaald
het verhaal

Hey allemaal!

Ik ben Sam Ilegems, een 21-jarige studente aan de hogeschool. Ik heb, op deze leeftijd, al een hele weg rond afvallen en diëten achter de rug. Ik ben altijd iemand geweest die een beetje meer woog dan 'het normale beeld'. Toen ik 10 jaar was, was ik al super ongelukkig en ben ik gestart met naar een diëtist te gaan. We zijn 11 jaar en 6 diëtisten verder en ik sta nog steeds geen stap verder. Ik ben nooit meer dan 8 kilo afgevallen. Mijn laatste diëtist stuurde mij in februari '22 naar het ziekenhuis om alles van organen en hormonen te controleren. Weeral zonder resultaat. Als laatste ben ik naar een chirurg gestuurd. Er werd mij verteld dat een Gastric Bypass de enige oplossing gaat zijn, omdat ik niet zelfstandig kan afvallen. Het enige nadeel is, dat de operatie mij tussen de €7.000 en de €10.000 gaat kosten omdat ik niet voldoende weeg. Ik blijf steeds bijkomen en krijg het niet gestopt...

Aan de enige kant zeggen ze 'dit is de beste oplossing' maar langs de andere kant moet ik dit groot bedrag kunnen betalen, terwijl ik student ben. Ik heb zelf een studentenjob gedaan voor 3 jaar maar het blijft een extreem bedrag. 

Daarom ben ik deze Go Fund Me gestart. Elke euro is een euro extra die ik zeker kan neerleggen om de operatie toch door te laten gaan.

Alvast enorm bedankt voor elke donatie!
Groetjes!
Sam 

Over de campagne
Beheerder:
Sam Ilegems
Gestart op:
24 April 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie