€ 528 van € 1.000 opgehaald

 53%
26 donaties in 1 jaar

Ik ga verhuizen naar mijn eerste woning als binnenkort 18 jarige!

€ 528 van € 1.000 opgehaald
het verhaal
Hoi allemaal☺️

Ik ben latisha en ben 17 jaar! Ik word 4 mei 18 en heb de mogelijkheid om in mei al in te trekken in een verhuur kamer. Ik woon al een paar jaar op groepen en ben maar steeds aan het verhuizen en verhuizen.

Ik heb nooit de kans gehad ook wegens gescheiden ouders om voor een lange tijd te settelen op 1 plek en iets op te bouwen, dat is totaal niet makkelijk geweest maar ondanks dat heb ik al die tijd hard mijn best gedaan met school en werk om er iets moois van te maken.

Ik heb nu eindelijk een plekje gevonden helemaal voor mijzelf waar ik eindelijk kan beginnen met het opstarten en opbouwen van mijn eigen leventje! 

Dit is een hele mooie kans alleen heb ik het niet breed en mijn familie (voor zover ik nog contact me heb) heeft het ook niet breed en is het voor mij heel moeilijk om financiële ondersteuning te hebben ik heb natuurlijk wel een baantje 2 zelfs! Maar het is niet genoeg voor mijn borg en eerste maand huur die verplicht is betaald te worden voor dat ik intrek als dat niet mogelijk is dan wordt de kamer aan iemand anders gegeven en is dit een hele mooie kans misgeslagen vooral omdat er overal onwijs lange wachtrijen zijn.

Het zou mij onwijs erg opweg helpen met al het kleine beetje wat ik kan inzamelen ik heb jullie hulp echt hard nodig❤️

Over de campagne
Beheerder:
Latisha Lindeboom
Gestart op:
15 April 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie