€ 3.625 van € 6.000 opgehaald

 61%
121 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Operatie voor ziekte van Meniére

€ 3.625 van € 6.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaalUpdate !! 

Lieve allemaal ,  

Graag wil ik jullie enorm bedanken voor de vele donatie's die zijn gedaan. Ik heb op dit moment genoeg voor mij eerste operatie aan mijn linkeroor. Deze operatie zal plaats vinden op 5 november 2019 . Voor mij en mijn kinderen wordt het een hele spannende tijd . Ik ga proberen om jullie allenaal op de hoogte te houden van het wel en wee van deze operatie. Toch had dit niet mogelijk geweest zonder jullie hulp!! Nogmaals heel erg bedankt daarvoor. 

Er volgt natuurlijk nog een operatie , deze zal ongeveer een half jaar later plaats vinden en ook voor deze operatie is weer geld nodig. Ik hoop dat ik daarin ook weer op jullie kan rekenen ! Maar eerst ga ik mij concentreren op deze operatie 

Groetjes Suzanne 


De vreselijke "ziekte van Meniére"

Mijn naam is Suzanne Holstvoogd en ik ben 45 jaar en moeder van 3 kinderen . Al 28 jaar lijdt ik aan de vreselijke ziekte van Meniére. 

Dit is een evenwichtstoornis ziekte waarbij aanvallen van draaiduizeligheid,  oorsuizen en instabiliteit mijn hele leven bepalen. 

Het is ooit begonnen in mijn linkeroor en zit inmiddels ook in mijn rechteroor , sinds een aantal jaren ben ik dan ook altijd onstabiel omdat mijn hersenen steeds mijn evenwicht willen corrigeren maar dit niet lukt en is leven met deze ziekte iedere dag weer een opgave .

Niet alleen de duizeligheid maar ook het oorsuizen maakt dat mijn dagen steeds moeilijker worden en ik steeds minder zin in het leven heb .

Mijn gehoor neemt ook steeds verder af ( in beide oren al 40dl verlies ) waardoor ik geen gesprekken meer kan voeren met meerdere mensen tegelijk .

Iedere dag als ik opsta dan ben ik eigenlijk al moe omdat de duizeligheid zoveel energie kost , dat ik het liefst na een uur alweer naar mijn bed wil .

Mijn leven wordt zo ontzettend beïnvloed door deze ziekte dat is me vaak gewoon geen raad meer weet .

Nu is er een kno arts in Canada die denk dat hij een oplossing heeft voor de ziekte van Meniére ( https://www.hoorzaken.nl/nieuwe-operatie-bij-ziekte-van-meniere-ductus/) . 

Inmiddels zijn er al mensen geopereerd door KNO artsen .

Voor nu zijn van de mensen die zijn geopereerd de resultaten zeer positief .

Ze kunnen eindelijk weer leven en ze worden niet meer geleefd door dit vreselijk monster dat "Meniére" heet.

Ik heb nu al 28 jaar deze ziekte en leef dus al langer ziek en weet eigenlijk ook niet eens meer hoe het voelt om me gewoon goed te voelen .

Ik had zo graag willen werken en een leven willen leven zonder deze ziekte , en leuke dingen willen doen met me kinderen en kleinkinderen .

Dat is tot op heden niet gelukt .

Nu krijg ik de kans om ook geopereerd te worden door een KNO arts alleen moet ik de kosten zelf betalen en omdat ik al 28 jaar een lage WAO uitkering heb kan ik dat niet zelf betalen .

Ik ben blij dat ik met het kleine beetje wat ik heb net aan kan rondkomen. 

Daarom vraag ik uw hulp zodat ik geopereerd kan worden en dat ik eindelijk kan leven zonder deze vreselijke ziekte. 

Ik zou u eeuwig dankbaar zijn en zal dan eindelijk weten hoe het is om niet meer duizelig te zijn en te kunnen leven zoals gezonde mensen leven. 

Nooit meer aanvallen van duizeligheid , ik kan er alleen maar van dromen en dat doe ik al zo lang . Nu kan mijn droom werkelijkheid worden en wil ik u vragen om mij daarmee te helpen .

Alvast heel erg bedankt , 

Groetjes Suzanne Holstvoogd

Over de campagne
Beheerder:
Suzanne Holstvoogd
Gestart op:
22 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie