€ 619 van € 3.000 opgehaald

 21%
36 donaties in 7 maanden

Behandeling/ treatment FIP kitten Mikey

€ 619 van € 3.000 opgehaald
het verhaal

Hi all... 

NEDERLANDS ONDERAAN


Serious BAD news!! 

3 weeks after arriving in Belgium, my little red Mikey developed a nasty Neurological FIP 😭😭😭. We, his moms Liesbeth and Mariette, are both devastated!! Fortunately in Belgium there is treatment available, but this means, that I need to spend 3.000 euro for 85 injections, 1 each day! This is without the costs for the clinic and the visits to the vet If you can find it in your hearts to donate, PLEASE DOOOOOO... this little lovebug deserves the best chance to life ❀❀❀❀❀. It breaks my heart to see him this way, after he was this jumpy bouncy lovebug... so please help out if you can!!

NEDERLANDS

Mikey is een rescue kitten uit Curaçao. Ik heb hem bij mij gehad in zijn eerste levendagen en heb hem nu 6 maanden later gaan halen op het eiland. Alles ging goed gedurende 2 weken. Tot zondag... toen kon hij ineens zijn achterpootjes niet meer bewegen. De dierenarts kwam erbij maar moest Mikey doorverwijzen naar de kliniek. Daar ligt hij nu nog omdat ook zijn blaasje verlamd is. 99% zeker is dat hij FIP heeft. Dit is te behandelen, maar dat kost ongelooflijk veel geld. Zijn kosten van de dierenkliniek nu zullen ook al oplopen tot rond de 800 euro (echo, hersenvochtpunctie, verblijf,...). Via deze weg wil ik donaties verzamelen zodat ik Mikey de beste zorgen kan geven en de behandeling met SAK kan bekostigen.


UPDATE 18 april

Mikey reageert nog niet echt op de behandeling. Hij is wel nog steeds vrolijk en eet/drinkt goed. Hij heeft geen controle over zijn blaas en stoelgang, dus het is veeeel poetsen elke dag! Hij houdt niet van de spuitjes en de medicatie, maar ik heb nu wel een manier gevonden zodat zijn spuitjes geen pijn doen als ik ze zet. Lowie en Gucci zijn heel lief voor hem. Straks komt de dierenarts nog langs om hem nog eens te onderzoeken en te kijken of hij voor de rest ok is.


UPDATE 22 APRIL

Mikey blijft stabiel. Hij eet en drinkt goed, maar ondanks de medicatie tegen de diarree, blijft die wel aanhouden. Vandaag staat er nog een bezoekje bij de dierenarts gepland, dus dan laten we dat nog even dubbel checken. Gisteren hebben we veel oefeningen gedaan met zijn achterpootjes en het kan aan mij liggen, maar ik dacht vandaag extra kracht op te merken, vooral links. De luier en de medicatie vindt hij steeds minder leuk en dat laat hij ook merken. Maar het moet als hij beter wil worden!


We zijn terug van bij de dierenarts. Vanaf mei zal hij daar ook osteopathie krijgen om zijn pootjes flexibel te houden. De kosten lopen op maar hij is zo vrolijk en speels, hij verdient alle kansen! Bedankt aan alle mensen die al gedoneerd hebben ❀


UPDATE 26 APRIL

Nog steeds diarree, dus vandaag een staaltje binnengebracht bij de dierenarts. Omdat ik met de nachtshift moet werken, had ik een slaapkamer voor hem ingericht, gezellig gemaakt en helemaal katproof, maar Mikey vond het niet leuk πŸ˜” hele tijd miauwen omdat hij er overdag ook moest blijven terwijl ik slaap... resultaat: maar paar uurtjes geslapen en met Mikey weer naar beneden πŸ€·β€β™€οΈ. Goed nieuws is dat hij vrijdag al naar de osteo kan omdag er een afspraak gecancelled werd πŸ‘ dan zal er ook een doorverwijzing gemaakt worden zodat we toch een scan kunnen laten nemen voor extra zekerheid over zijn ruggetje...

Vannacht weer in de grote bench, hopelijk voor hem toch meer gewend en rustiger πŸ™

Over de campagne
Beheerder:
Liesbeth Raeymakers
Gestart op:
12 April 2022
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie