€ 470 van € 500 opgehaald

 94%
33 donaties in 5 jaren

Een fijne kerst met een klein beetje hulp

€ 470 van € 500 opgehaald
het verhaal

Hallo lieve mensen, wij zijn Jytte en Monique. Namens een fantastische vriendin, Linda, starten wij deze crowdfundingactie. En waarom? Omdat dit typisch een vrouw is waarvan je zegt: "als je het iemand gunt, dan is zij het wel..." Eerder is Linda kort een crowdfunding gestart, maar door schaamte haalde ze het er snel weer af. Vandaar dat wij het hebben opgepakt. We vragen je heel lief om een kleine bijdrage. Iedere cent is er eentje en het helpt haar meer dan je denkt. We proberen je kort uit te leggen wat er met Linda aan de hand is.

Linda (31) is een pechvogel. Een zeer geliefde pechvogel, maar wel echt een pechvogel. Na jaren zware zorg voor haar vader (85) en moeder (73) is haar vader met Alzheimer gedwongen uit huis gehaald. Een moeilijke periode voor haar en haar moeder. Inmiddels herkent haar vader niemand meer, maar Linda staat nog steeds iedere dag bij haar vader aan zijn bed en houdt ze even zijn hand vast. Haar moeder ziet het niet meer zitten, maar Linda probeert haar gezin hecht bij elkaar te houden. Helaas staat ze er alleen voor.

En waarom deze crowdfunding? Eerlijk is eerlijk, Linda zit extreem krap bij kas en haar moeder ook. Een kerstdiner is ondenkbaar in haar situatie, maar dit is iets wat we haar op z'n minst wel gunnen dit jaar. Ze vertelde dat ze heel graag voor haar moeder zou willen koken deze kerst. Een echte kerst met een kerstboom, kerstballen, lichtjes en cadeautjes. Dit is dan ook ons doel. Wij willen Linda en haar ouders heel graag Kerst teruggeven.

Help jij haar ook? 

Over de campagne
Beheerder:
Monique Geerdes
Gestart op:
19 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie