€ 30 van € 1.500 opgehaald

 2%
1 donatie in 7 maanden

Expo innemende eigenaardigheden

€ 30 van € 1.500 opgehaald
het verhaal

Mijn naam is Arend Wiersma, Ik ben een Alkmaarse fotograaf. Ik werk voornamelijk op basis van series met een sociaal maatschappelijk onderwerp. De hoofdmoot van mijn werk bestaat uit portretten.

Zo ook mijn serie Innemende eigenaardigheden:


In de fotografische serie: innemende eigenaardigheden, tracht fotograaf Arend Wiersma een glimp van het karakter van de geportretteerde te vangen, door middel van het registreren van diens kleine eigenaardigheden. Deze eigenaardigheden variëren uit een bepaalde trek, een blik of een asymmetrisch kenmerk in het gezicht van de geportretteerde. 


Deze eigenaardigheden, die we zelf vaak als onwenselijk ervaren, zijn veelal de kenmerken die ons distantiëren van de massa. De kenmerken die ons uniek maken als mens en bovenal de eigenaardigheden die door onze omgeving als herkenbaar en innemend worden ervaren: Dat ene dingetje van de velen, die jou, jou maakt.


Hiermee wil ik de schoonheid in ieders gezicht laten zien in de vorm van ieder karakters unieke kenmerken.


Nu heb ik de kans gekregen om met dit project te exposeren in het ziekenhuis van Den Helder en Alkmaar en de kunstkerk in Heerhugowaard. Hiernaast heb ik nog een aantal andere locaties lopen voor toekomstige locaties in en rondom Alkmaar.

Gezien het een project is zonder winstoogmerk en ik al het portretteren op eigen kosten verricht  zoek ik naar een budget om de werken in het groot op mooi materiaal te kunnen printen en zo de prachtige karakter trekken van de deelnemers overduidelijk te kunnen tentoonstellen aan een breed publiek.


De exposities zouden van start kunnen gaan in het tweede kwartaal van 2019.


ik denk dat we in onze maatschappij baat kunnen hebben in het zien van elkaars individualiteit en er daardoor bij stil te staan dat we vooral onze eigen ik niet mogen vergeten. Men mag zich best realiseren dat we naast een onderdeel van een geheel, ook zeker nog een uniek individu zijn.


ik zou erg dankbaar zijn voor elke donatie, gezien ik hiermee een stem aan mijn project kan bieden en dankzij jullie donaties mijn erk kan tonen aan de wereld.


Als tegenprestatie krijgt elke donateur boven de 25 euro een gratis digitaal portret in de stijl van de serie.

Elke donateur boven de 50 euro, ontvangt een gratis portret in de stijl van de serie inclusief hoogwaardige print op a4 formaat.

Over de campagne
Beheerder:
Arend Wiersma
Gestart op:
19 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
€30 Ed de Hoogd 7 maanden geleden
Succes!!!!

Plaats een reactie