€ 928 van € 15.000 opgehaald

 7%
30 donaties in 2 weken

Een veilige haven in Zweden

€ 928 van € 15.000 opgehaald
het verhaal

Onze roeping, een veilige haven bieden, middenin de natuur. Waar de lucht zuiver is, het water schoon, de aarde wilt helpen en dragen, waar hart en ziel verwarmd mag worden.


Een plek, waar balans mag zijn tussen werk en rust, tussen mens en dier. Een plek, waar je jezelf mag zijn, als neuzen maar gelijke richting op staan. 

Met eerbied voor al wat is, al wat leeft, terug naar roots, naar oorsprong, met een handvol technologie wat het huidige leven wat makkelijker maakt. Een plek, waar een winkeltje zal zijn met pure producten, een bnb voor reizigers. Waar meditatie, terug naar oerkracht, waar drumcirkels en kruidenlessen ect gegeven gaan worden. Een plek, waar terug naar je eigen kern, terug naar hoe leven behoort te zijn mag groeien volgens onze zienswijze. 

De plek, is gevonden, het doel draagt alleen de nodige nare strubbelingen met zich mee, wat startte met een niet zo zuivere aankoop van het huis en land. Het land, wat onttrokken is van zijn huidige perceel en wat we heel graag, ooit, in de toekomst weer samen willen voegen, zodat het weer mag zijn, wat van oorsprong ook was. 

Na de koop van de woning, kwamen iedere dag meer geborgen gebreken naar boven en ondanks dat een deel verhaalt kan gaan worden( wat lang gaat duren door middel van juridische hulp) zien we de lijst van kosten snel omhoog gaan en zien we dagelijks meer en meer, wat gewoon vervangen dient te worden. ( zoals wij zeggen, soms dien je letterlijk, alles op te schonen, voordat je met zuivere intenties, weer op kunt bouwen) 

We vragen dus, om hulp. 

De meest grote daadwerkelijke hulp die we nodig zijn, is financiële hulp. De handige Harry's zijn we zelf en hebben ook een handvol mensen om ons heen die hierin willen helpen. Maar feit is, als de pot leeg is, is materiaal ( nieuw en tweedehands) kopen, ook niet mogelijk. 

Bij iedere bijdrage die gedoneerd gaat worden, draaien wij het om tot werkmateriaal, zo zal de ene bijdrage een handvol schroeven zijn, nieuwe balken en een andere bijdrage geeft ruimte voor een nieuw kozijn. Wat voor bijdrage het ook is, het zal allemaal een meedragende en ondersteunende, juiste energetische fuctie hebben om hier Licht te gaan laten schijnen! 

Help jij ook mee, deel jij ook mee? 

Alle liefs, Duncan & NoesOver de campagne
Beheerder:
D Zwick
Gestart op:
5 January 2022
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie