€ 795 van € 1.500 opgehaald

 53%
43 donaties in 10 maanden
Deze campagne is beëindigd.

Zwerfhonden Castratie project Suriname 2019

€ 795 van € 1.500 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

In februari 2019 ga ik als vrijwilliger mee werken aan een castratie/sterilisatie project voor (zwerf)honden in Paramaribo, Suriname. 

Dit project wordt jaarlijks georganiseerd door de Dierenbescherming in Suriname en de Nederlandse stichting Vrienden van de Dierenbescherming Suriname. 

Ik ben altijd erg begaan met dieren en zet ik mij zoveel mogelijk voor hen in. De honden, en katten, in Suriname hebben helaas niet het fijne "onbezorgde" leven wat de meeste dieren hier in Nederland wel hebben. De Surinaamse honden en katten moeten knokken voor weinig voeding, met kans om gewond te raken en lopen risico's op vele ziektes.

Om deze ellende zoveel mogelijk honden en katten te besparen ga ik samen met een team van Nederlandse en Surinaamse vrijwilligers zoveel mogelijk honden (maar ook enkele katten) castreren/steriliseren om de geboorte cijfers te verminderen, want dan pas verander je structureel iets aan de situatie. Er is geen betere manier om dieren te beschermen dan te voorkomen dat ze worden geboren onder dergelijke dieronvriendelijke omstandigheden.

Om zoveel mogelijk honden en katten te helpen en te voorzien van de nodige zorg ben ik op zoek naar sponsoren.

Van het gedoneerde geld betaal ik mijn vlucht naar Suriname. Het overige deel gaat naar de medicatie en verzorging van de honden en katten. Het helpen van één hond in Suriname kost circa €60,- hoe meer donaties hoe meer honden en katten wij kunnen helpen.

Dus stop vooral niet met doneren na het behalen van het streef bedrag.

Over de campagne
Beheerder:
Paula Ossebaar
Gestart op:
14 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie