€ 1.435 van € 5.555 opgehaald

 26%
13 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

De Special Social Club - Alternatieve Elfstedentocht Weissensee

€ 1.435 van € 5.555 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal

Die actie gaat helaas niet door! Vanwege de Coronamaatregelen is het evenement helaas afgelast. Super jammer! Desalniettemin kan De Special Social Club alle donaties erg goed gebruiken! In deze tijd brengen wij lockdown feestpakketten naar woongroepen, om het feestje naar hen te brengen! Dank zij jullie hulp kunnen wij nog meer pakketjes rondbrengen! 


De Special Social Club zet zich in voor een wereld zonder beperkingen! De stichting organiseert sociale activiteiten zoals sportevenementen, avondfeesten, online evenementen voor mensen met een beperking. Door middel van deze sociale activiteiten laten wij mensen met een beperking op een veilige, laagdrempelige, gezellige en inclusieve manier kennis maken met alle aspecten van de maatschappij. Dat ze in aanraking komen met cultuur, werk, liefde, vrienden, sporten en uitgaan komen zoals dat voor zoveel mensen als "vanzelfsprekend" wordt beschouwd. 

In januari gaat één van onze oprichters Hugo samen met Justin, Titus, Sjoerd en Marc de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee schaatsen! Het zal een tocht zijn van maar liefst 200 kilometer! Een geweldige uitdaging die zij aangaan voor De Special Social Club, zodat de stichting haar sociale activiteiten kan voortzetten. 

Geef je deze sportieve jongens een extra steuntje in de rug om over de finish te gaan? Help ze dan om het streefbedrag van €5555 te halen!

Over de campagne
Beheerder:
Koos van Rooij
Gestart op:
9 December 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie