€ 643 van € 2.000 opgehaald

 33%
29 donaties in 10 maanden

Draag bij aan onze korte film: Samen Alleen

€ 643 van € 2.000 opgehaald
het verhaal

Hoi! Wij zijn Fee, Susanne, Ludo, Stephen, Jesse en Laurens en studeren Audiovisual Media aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. We zitten in ons tweede jaar en zijn op dit moment hard bezig met het maken van een korte fictiefilm. 


De film gaat over een klein aantal buren die een oppervlakkige relatie met elkaar hebben en langs elkaar heen leven. 

Centraal in het verhaal staat Roos, een jong meisje met een hele grote fantasie die op zoek gaat naar plekken waar ze haar fantasie tot leven kan brengen. Ze komt echter tot een zorgwekkende ontdekking…

Daarbij zul je ook nog kennis gaan maken met Tamar, de jonge moeder van Roos, die verlangt naar de periode waarin ze meer vrijheid had en met haar leeftijdsgenoten tijd kon besteden.

Naast Tamar en Roos woont Kassandra, een Griekse immigrant met vaardigheden in het bouwen van meubels en het maken van kleding. Een handig persoon dus. Maar ondanks haar vele vaardigheden vindt ze het moeilijk om een connectie te leggen met de mensen om haar heen.

Tot slot is er Elinda, een vrouw van 60, die de ernstige gevolgen van eenzaamheid ervaart. 

In het verhaal van de film zal er een conflict ontstaan, waardoor de personages samen zullen moeten komen om het op te lossen. Echter worden ze weerhouden door hun individualistische bestaan, terwijl de oplossing zo voor de hand liggend is… 


We willen met deze film de kijker bewust maken van het feit dat we in een geïndividualiseerde maatschappij leven, en dat eenzaamheid hierdoor vaker en sneller voorkomt dan je denkt. We kijken als mensen niet genoeg naar elkaar om en leven te veel langs elkaar heen, terwijl dit helemaal niet nodig is. Al met een klein gebaar kan je iemand zo veel gelukkiger maken. 


Films maken is prijzig. Apparatuur, casting, vervoer, catering, locaties… We kunnen doorgaan.

Voor deze film hebben we een crowdfunding opgezet om deze film te realiseren en daar hebben we jouw hulp voor nodig, beste lezer!

Wil je ons, een groepje enorm gemotiveerde filmstudenten, helpen dit verhaal tot leven te brengen? Elke euro wordt heel erg gewaardeerd!

Alvast heel erg bedankt!

Fee, Susanne, Ludo, Stephen, Jesse en Laurens

Over de campagne
Beheerder:
Fee Janssen
Gestart op:
4 December 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie