€ 20 van € 2.500 opgehaald

 1%
1 donatie in 2 maanden

Help ons de wintermaanden door

€ 20 van € 2.500 opgehaald
het verhaal

Ik ben één van duizenden gezinnen die gedupeerd zijn van de toeslagen affaire bij de belastingdienst. Onze zaak is weer uitgesteld naar eind van dit jaar dus nog langer in onzekerheid, spanning en geldzorgen leven.

We hebben hulp gezocht en gevraagd bij de gemeente waar wij wonen, ook gebiedsteam aangevraagd. Daar wachten wij nog op, en bij andere instanties ook hulp gevraagd kleding en voedselbank, wij vallen buiten de boot hebben er geen recht op. De nood is hoog bij ons alle hulp en giften zijn van harte welkom om de wintermaanden door te komen. Ons dank is heel groot! 🙏🏽❤️


Wij zien geen uitweg meer overal buiten de boot vallen en dat de overheid en belastingdienst niets voor ons kunnen betekenen. 


Met mijn gezondheid gaat het ook niet zo lekker. Ik heb een cyste van 11 cm bij mijn linker eierstok. De Gynaecoloog heeft mij geadviseerd om de cyste te verwijderen, en als dat niet lukt om mijn hele linker eierstok te verwijderen. Het is een beste ingreep waarvan ik 6 weken van moet herstellen. Ik moet dus een hele moeilijke beslissing maken. Graag zou ik een gebed, getuigenis en bemoediging willen horen voor genezing, hoop en dat ik de juiste keuze kan maken. Deze zorgen heb ik in Gods handen gelegd! 🙏🏽


Een gift zal heel fijn zijn: Als u meer mensen kunt bereiken om een kleine gift naar ons over te maken dan ben ik u dankbaar. 


Alle beetjes helpen, ons dank is heel groot en de nood is hoog. 🙏🏽


Hoe fijn zal het zijn dat mijn meiden van 5 en 7 er warmpjes bij lopen, een goed bord eten hebben en een gevulde lunchboxjes met brood en fruit. De feestdagen komen eraan dat het voor ons niet karig is. Helpen jullie ons gezin? 


Nogmaals ons dank is groot! ❤️


Veel zegen! 🙏🏽

Over de campagne
Beheerder:
Caroline Morson
Gestart op:
17 November 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie