€ 1.065 van € 7.500 opgehaald

 15%
73 donaties in 1 maand

Een wens van mijn vader- buikwandcorrectie- Frans Brouwers

€ 1.065 van € 7.500 opgehaald
het verhaal
Hallo allemaal,


Ik ben deze pagina gestart omdat ik mijn vader het allerbeste gun, namelijk zijn welverdiende buikwandcorrectie, borstcorrectie en oksel-rug correctie.

Het bedrag was €15000 maar die hebben we verlaagd naar €7500 dit vanwege dat de buikwandcorrectie het belangrijkste is, de andere operaties komen we later nog op terug

Mijn vader woog 174 kilo , na een maagverkleining en intensief iedere dag sporten is hij nu al ruim 70 kilo afgevallen.

Helaas zorgt dit voor heel veel los hangend vel, u kunt u wel indenken hoe u zich zou voelen na al die inspanning en dan het aanzicht wat je er van over houd.

Helaas krijgt mijn vader de correcties niet vergoed vanuit de verzekering en betekend dit dat hij alles zelf moet betalen,Dit is niet te doen. 

Daarom heb ik deze pagina opgericht voor mijn vader , hij sport iedere dag , maar het vel hangt in de weg, ook mentaal breekt het overtollig vel , zo trots op je gewicht en dan hou je een lelijk aanzicht over.

Mijn vader heeft 2 dochters en inmiddels 4 kleinkinderen , hoe leuk zou het zijn als opa en kleinkinderen samen kunnen zwemmen ,zonder dat opa zich schaamt voor zijn lichaam.

Alle kleine beetjes helpen, ik gun het mijn vader zo dat het traject waar hij mee gestart is , daadwerkelijk ook afgemaakt kan worden, namelijk… een heel nieuw persoon.

2 jaar geleden begonnen op 174 kilo , hij is ruim 70 kilo al afgevallen en nu al 14 maanden hetzelfde gewicht , ondanks dat hij heeft moeten stoppen door corona is hij daarna toch met frisse moed weer herstart …  alles wat ik me als dochter zijnde nog kan wensen na deze prestatie , is een vader die tegen zichzelf kan zeggen “ik zie er goed uit na zoveel te zijn afgevallen” 


Ook Op Facebook heb ik een pagina aangemaakt waar alle updates te vinden zijn. 

Facebookpagina:een wens van mijn vader- Frans Brouwers 


Over de campagne
Beheerder:
Christel Brouwers
Gestart op:
27 October 2021
Gecontroleerd
Meer foto's
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie