€ 690 van € 400 opgehaald

 100%
27 donaties in 1 maand

Aan de deur geklopt 2021

€ 690 van € 400 opgehaald
het verhaal

AAN DE DEUR GEKLOPT 2021

Na het succes van vorig jaar is ‘Aan de deur geklopt’ terug. Dit jaar kunnen inwoners van de gemeente Dongen op zaterdag 20 en 27 november voor gratis cadeautjes terecht in het oude Expert-pand aan het Looiersplein. Want elk kind verdient een leuk Sinterklaasfeest.

Niet iedereen is de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen. Daarom startten Bea van Beers, Rob van der Veeken en Maud Keulers vorig jaar met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’. In totaal verzorgden zij vorig jaar ruim 1000 cadeaus. Maud: “Samen met een grote groep topvrijwilligers hebben we voor veel mensen iets extra's kunnen betekenen. We gaven voor 296 kinderen nieuwe en goede tweedehands pakjes mee in de winkel, per kind drie cadeautjes. Daarnaast gaven we ook nog voor 50 kinderen pakjes af bij mensen aan de deur. Er is een pakket gemaakt voor een kleine kinderopvang in de regio en voor een kleuterklas van het AZC van Gilze-Rijen stelden we een mooie tas samen. Het speelgoed dat we vorig jaar niet weg konden geven is terecht gekomen bij Terres des Hommes. Zij strijden tegen kinderuitbating over de hele wereld. Nu zamelen we opnieuw speelgoed in en kunnen niet wachten om veel mensen blij te maken!”

Een kleine bijdrage
We vragen een bijdrage zodat we bijvoorbeeld alle kinderen naast cadeaus ook snoepgoed kunnen geven. We kunnen met je bijdrage inpakpapier, tassen of kleine schoencadeautjes aanschaffen. En we vinden het fijn om onze bijzondere vrijwilligers in de winkel te kunnen voorzien van wat te eten en te drinken.

Over de campagne
Beheerder:
Rob van der Veeken
Gestart op:
25 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie