€ 585 van € 3.000 opgehaald

 20%
20 donaties in 2 jaren
Deze campagne is beëindigd.

Help een hard werkende familie op Bali

€ 585 van € 3.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Mag ik jullie voorstellen aan Ker en Gelgel een hard werkende familie uit het noorden van Bali. Door al jong te zijn begonnen met werken en sparen hebben ze, met hun eigen handen, een klein B&B weten te bouwen dat jaren als beste accomodaties op Booking.com heeft gestaan. Ze konden toen een goede boterham verdienen en de hele familie onderhouden. Daar kwam helaas de klad in toen de vulkaan in het noorden van Bali op uitbarsten stond en er weinig toeristen meer naar het noorden reisden. Ze kregen het financieel steeds moeilijker en waren genoodzaakt buiten het bedrijf te gaan werken in de bouw om te zorgen dat kinderen te eten hadden en naar school konden. Toen kwam er helaas ook nog de corona pandemie overheen wat heeft gezorgd dat de familie helemaal geen inkomsten meer had, want ook in de bouw werd het werk totaal stil gelegd. Ze hebben de B&B ook moeten verlaten en zijn terug getrokken naar hun geboortedorp om daar bij familie te gaan wonen om alles betaalbaar te houden. Helaas sloeg de corona in dit gezin hard toe. Ze kregen hoge kosten te verwerken van het ziekenhuis omdat ze niet verzekerd waren, omdat dit gewoon weg niet meer te betalen was. Gelukkig zijn ze beide genezen van corona. Maar zitten ze wel diep in de schulden....


Nu het toerisme langzaam weer op gang komt op Bali willen ze graag hun B&B weer opstarten. Hiervoor moeten ze het nodige repareren en herstellen.

We zouden graag met deze actie deze lieve familie een handje willen helpen. Dit is hun redding om uit de sores te komen en weer een zelfstandig bestaan op te bouwen.

Help u mee?

Over de campagne
Beheerder:
Sonja Keijzer
Gestart op:
19 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie