€ 590 van € 2.000 opgehaald

 30%
19 donaties in 1 jaar
Deze campagne is beëindigd.

Help Poes Dotje

€ 590 van € 2.000 opgehaald
Deze campagne is beëindigd.
het verhaal
Dit is onze poes Dotje. Ze is 8 jaar jong en een echte lieve knuffelpoes, ze is gek op mensen en kinderen maar ook lief voor andere katten en honden. 

Ze speelt graag binnen met een touwtje of klein balletje en ligt heel erg graag op schoot.

Helaas heeft ze sinds een aantal jaar terugkerende oorontstekingen, welke moeilijk te behandelen zijn door de aanwezigheid van poliepen (vleesbomen) in haar oortje. 

Ze is hier al eens aan geopereerd,  maar nu zijn de klachten weer zo hevig dat onze dierenarts ons heeft doorverwezen naar een gespecialiseerde kliniek. 

Het arme dier heeft echt veel last van jeuk en pijn, daarnaast verspreidt ze door de ontsteking nu een vieze stank vanuit haar oor waardoor mensen en kinderen gaan vermijden haar aan te halen.

Dit is geen leven zo, daarom willen wij haar graag laten helpen bij de eerder genoemde kliniek. De eerste afspraak staat al, dat wordt een dag vol onderzoeken en mogelijk ook al een kijkoperatie. Deze 1e dag gaat al rond de €1200 kosten is ons verteld door de medewerker van de kliniek. Geld dat wij helaas niet hebben...

En dan komt er na deze dag natuurlijk nog een vervolg. Vandaar het einddoel op €2000, we zullen zelf natuurlijk ook zoveel mogelijk betalen maar zonder hulp gaat dit niet lukken.

De enige andere optie die we hebben is om haar in te laten slapen.. dit willen we echt niet, dus we hopen heel erg hard dat we op deze manier in ieder geval de eerste €1200  zullen kunnen betalen!!

Het 'zieke' oortje is het hangende oortje op de foto.

Alstublieft help Dotje om nog een lang en gezond leven te mogen leiden, ze verdient het!


Over de campagne
Beheerder:
Marin Zondervan
Gestart op:
13 October 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie