€ 8.800 van € 12.000 opgehaald

 74%
294 donaties in 5 jaren

Wanhopige Vader/Man/Ondernemer

€ 8.800 van € 12.000 opgehaald
het verhaal

dit helpt ons gezin enorm ! en ik weet niet hoe we iedereen kunnen bedanken! bij deze bedankt voor alle steun en tips ! 


Goede dag,


Mijn naam is Koen ik ben 31 jaar en ik heb 2 dochters (van 7 jaar en van 3 jaar) en een zoon (paar maanden oud)

Wegens privacy redenen geef ik geen achternamen op deze site, er kan contact genomen worden indien daar behoeften voor is via [email protected].

De reden dat ik via deze pagina om hulp vraag is omdat ik gewoon niet meer weet hoe ik het alleen moet oplossen. Het geld is nodig om privé en zakelijk voor een bepaalde tijd draaiende te kunnen houden.

Maart/April 2018 is mijn vrouw depressief geraakt tijdens haar zwangerschap en had/ heeft verschillende lichamelijke klachten.

Na de bevalling is de depressiviteit erger geworden (waar zij na een wachtlijst eindelijk nu voor geholpen word maar dat kost helaas heel veel tijd).

3 weken nadat wij trotse ouders zijn geworden van onze zoon Nout, kregen wij het verschrikkelijke nieuws dat onze oudste dochter acute leukemie heeft! Dankzij de geweldige hulp van het Prinses Maxima Centrum en het personeel!! is de genezingskans 90% en dat is gelukkig top nieuws. Alleen dit traject gaat ongeveer 2 jaar duren.

De komende maanden zal er veel gependeld moeten worden naar verschillende ziekenhuizen voor opnames zoals Hoorn en Utrecht. Dit zijn tijdrovende afstanden en zij zal geregeld voor weken opgenomen moeten worden.

Ik ben zzper en in Nederland is er geen mogelijkheid om als zzper hulp te krijgen vanuit de overheid/gemeente/instanties. Kortom niet werken is geen geld.

Op dit moment ben ik door mijn buffers heen en door de stres, vermoeidheid, alle ziekenhuisbezoeken en de problemen thuis ben ik niet in staat om volledig te werken.

Er is geen bank die leningen geeft in deze situatie en geen instantie die kan helpen.

Ook ben ik bezig geweest om met mijn bedrijf te gaan stoppen en voor een werkgever te gaan werken, maar zoals ik zeker begrijp zal er geen werkgever mij nu aan nemen.

Ik verwacht 4 maanden nodig te hebben tot dat ik weer vol aan de bak kan gaan. Vandaar dat ik ook op het bedrag kom van 12000 euro, dat is wat ik nodig heb om mijn bedrijf en privé draaiende te kunnen houden.

Op dit moment ben ik echt ten einde raad en weet ik niet hoe onze toekomt er uit gaat zien qua financiën.

Ik ben niet de type die graag zijn handje op houd, maar ik zie gewoon geen andere uitweg meer dan via deze weg om hulp te vragen.

Ook zijn tips en tricks erg welkom, qua extra financiën en wegen tot hulp.

Wil je niet aan ons doneren, doneer dan aan stichting haarwens of aan kika kinderkanker!

Ik ben helaas op een harde manier erachter gekomen dat er verschrikkelijk veel kinderen leiden aan verschillende soorten kanker en buiten ons om is er veel geld nodig voor onderzoeken om de behandelingen te verbeteren.

Met vriendelijke groet Koen

28-01-2019, Nikki had een interview met Marijn Fidder van stoute cellen

https://youtu.be/oXFP1qQ4e3k


04-01-2019, de topper Marijn Fidder is begonnen met een foto reportage van Nikki :) https://www.facebook.com/StouteCellen/


25-12-2018, wij willen iedereen alvast bedanken voor alle donaties die er zijn gedaan ! 

Over de campagne
Beheerder:
koen
Gestart op:
7 October 2018
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie