€ 965 van € 6.000 opgehaald

 17%
23 donaties in 10 maanden

Help Felisa haar droom om professioneel danseres te worden waar te maken

€ 965 van € 6.000 opgehaald
het verhaal
Felisa is 16 en opgegroeid op Bonaire. Vanaf haar 7e jaar heeft ze bij de Dance Sensation Dansschool op Bonaire op dansles gezeten en allerlei dansstijlen aangeleerd. Al gauw bleek dat ze er heel veel passie voor heeft en ook veel talent. Sinds haar 14e is daar ook zang bijgekomen. Felisa heeft zich ontwikkeld tot een getalenteerde danseres en zangeres en begon ervan te dromen om hier haar beroep van te maken.


Toen ze vorig schooljaar in MAVO-4 zat, kreeg ze de kans om auditie te doen bij het Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Nederland. Deze auditie werd beloond met een groene kaart. Ze kon zo beginnen!

Ondertussen is Felisa met heel veel succes gestart aan de opleiding bij Lucia Martas Institute for Performing Arts in Groningen, maar deze stap brengt natuurlijk veel kosten met zich mee. Doordat Felisa nog geen 18 is, komt ze nog niet in aanmerking voor studiefinanciering. Om deze reden vragen wij om uw bijdrage!

We zouden het geweldig vinden als Felisa haar droom werkelijkheid kan maken. Wil je haar daarmee helpen?Over de campagne
Beheerder:
Lena Marie Christiaan-Quartel
Gestart op:
20 September 2021
Gecontroleerd
Ontvangen donaties
Donaties laden...
Plaats een reactie